Enya73
22:02, 15 maj 2013

Drogie Dziewczyny
Dzisiaj nie dałam rady zrobić żadnych zdjęć, bo byłyśmy z Anią na fajnych warsztatach z decoupage na szkle, techniką spękań
Odkryłyśmy chyba nową pasję, którą warto rozwijać
Dzięki Ania, za kolejne miłe spotkanie
Natomiast mój M przywiózł mi dziś od mojego kolegi z pracy 3 ogromne bukszpany, oczywiście samodzielnie przez niego wykopane z ogrodu kumpla. Dzięki T i dzięki mój M
Wiem, że nie było to łatwe
Wyglądają bardzo niesfornie, ale mają potencjał na stożki
Jutro spróbuję je przyciąć i muszę dla nich znaleźć odpowiednie miejsce
Zobaczymy, jak mi to wyjdzie
Nie mam jeszcze wprawy w przycinaniu i formowaniu, bo mój ogród raczej do niesfornych właśnie należy
Dzięki wielkie, że do mnie zaglądacie i pamiętacie o mnie i moim ogrodzie
Jutro będą nowe fotki, azaliom pękają pąki, zaraz będzie kolorowo, rh odm. miniaturowa B. Novinka w zasadzie po tych deszczach już przekwita. Kwitnie już następna kalina, wychodzą hosty.
A wiecie, że dziś święto niezapominajki? Moje kwitną na niebiesko i różowo
Pozdrawiam Was serdecznie

Natomiast mój M przywiózł mi dziś od mojego kolegi z pracy 3 ogromne bukszpany, oczywiście samodzielnie przez niego wykopane z ogrodu kumpla. Dzięki T i dzięki mój M

Wyglądają bardzo niesfornie, ale mają potencjał na stożki

Zobaczymy, jak mi to wyjdzie

Dzięki wielkie, że do mnie zaglądacie i pamiętacie o mnie i moim ogrodzie

A wiecie, że dziś święto niezapominajki? Moje kwitną na niebiesko i różowo

Pozdrawiam Was serdecznie