Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 21:05, 26 maj 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Kochana...
Wszystkiego Najlepszego,aby wszystkie marzenia się spełniały,a smutki cię omijały szerokim łukiem,dużo uśmiechu i samych pogodnych dni!
Buziaki

Bardzo ładne życzenia, dziękuję, oby się spełniły Wypijemy za to następnym razem, mam nadzieję, że już u mnie

Buziaki
Madzenka 21:19, 26 maj 2013

Enya73 napisał(a)
No prawie, odliczam godziny do tej chwili No i zaczynam kolejny rozdział w swoim życiu

A ja myślałam że za tydzień?
Welkie gratki, życie zaczyna się po 40 tce
100 lat 100 lat

Enya73 21:27, 26 maj 2013

Marzenko bardzo dziękuję To niestety prawie już za chwilę The final countdown Odśpiewają mi ścieżkę z pewnego kultowego polskiego serialu
Imprezę dla znajomych robię 8 czerwca, bo w następnym tygodniu mamy kolejny długi weekend i prawie wszystkim dopiero następny pasuje No i dlatego nie będzie mnie u Kapiasa

Pozdrawiam
Kondzio 21:28, 26 maj 2013

100 lat sto lat wszystkiego naj z okazji urodzin i 400 stronek hi hi hi
Edi00 21:28, 26 maj 2013

Anitko- wszystkiego naj Ja takie święto będę miała za pół roku...
Byłam U Ciebie już kilka razy, ale obiecałam sobie, że odezwę się dopiero wtedy jak przeglądnę cały wątek i oto jestem(chyba, że nie wytrzymałam i się wcześniej odezwałam...a mogło tak być, bo ostatnio skleroza mi dokucza)
Masz boski ogród...tyle pracy w niego włożyliście...Uwielbiam Twój mur oporowy i zwisające z niego jałowce i bluszcze i te ścieżki i ten staw...marzenie
Wiem ile mogą znaczyć niektóre rośliny...Ty masz swoje tawuły a ja mam piwonię po teściowej, zwykłą, najzwyklejszą ale najbardziej kochaną...
Twój ogród to jeden z najpiękniejszym na tym forum -SERIO
Enya73 21:31, 26 maj 2013

Kondzio napisał(a)
100 lat sto lat wszystkiego naj z okazji urodzin i 400 stronek hi hi hi

Tak, dziękuję Podobno powyżej 100 lat wypłacają z ZUS dodatkowe 2500 zł, więc muszę się postarać
Syla 21:32, 26 maj 2013

Uroczo Anitko ..... każdy zakątek wypielęgnowany ..... aż nie chce się wychodzić z tego ogrodu ......
Enya73 21:35, 26 maj 2013

Edi00 napisał(a)
Anitko- wszystkiego naj Ja takie święto będę miała za pół roku...
Byłam U Ciebie już kilka razy, ale obiecałam sobie, że odezwę się dopiero wtedy jak przeglądnę cały wątek i oto jestem(chyba, że nie wytrzymałam i się wcześniej odezwałam...a mogło tak być, bo ostatnio skleroza mi dokucza)
Masz boski ogród...tyle pracy w niego włożyliście...Uwielbiam Twój mur oporowy i zwisające z niego jałowce i bluszcze i te ścieżki i ten staw...marzenie
Wiem ile mogą znaczyć niektóre rośliny...Ty masz swoje tawuły a ja mam piwonię po teściowej, zwykłą, najzwyklejszą ale najbardziej kochaną...
Twój ogród to jeden z najpiękniejszym na tym forum -SERIO

Baaardzo Ci dziękuję Edyto Takie słowa dodają skrzydeł

Oprócz tawułek mam jeszcze inne symboliczne rośliny w moim ogrodzie, jak bez, który kojarzy mi się z ogrodem moich dziadków i naturalną altaną ze starych bzów, w którym spędziłam całe dzieciństwo. To dziadek zaraził mnie miłością do grzebania w ziemi, za co jestem mu dozgonnie wdzięczna i macham mu tam w niebiosa, skąd patrzy dziś na swoją starą wnuczkę

Enya73 21:40, 26 maj 2013

Syla napisał(a)
Uroczo Anitko ..... każdy zakątek wypielęgnowany ..... aż nie chce się wychodzić z tego ogrodu ......

Dziękuję Syla

Ja też czasem nie mam ochoty nigdzie wyjeżdżać, w ogrodzie zapominam o całym świecie, podobnie jak na Ogrodowisku, ale jutro trzeba wstać i iść do pracy, więc kochani wracam do Was jutro Pozdrawiam serdecznie
alinak 22:01, 26 maj 2013

Anita ...kiedy to prawda że życie zaczyna się po 40 -tce .
-dzieci dorastają , zaczynasz dopieszczać siebie , ( ogród )
- masz na wszystko czas ( na ogród )
-możesz zwolnić tępo , bo ci się należy ( oprócz pracy w ogrodzie )
i co najważniejsze MASZ JUŻ BLIŻEJ DO EMERYTURY ( ale nie w ogrodzie 0)

życie jest piękne po 40 -uwierz