Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

siakowa 07:57, 20 maj 2015

baraga1904 napisał(a)
...uważajcie na psa bo do najmniejszych nie należy

Buziaki Anitko

o ile nasze oczy tzn psa i moje nie beda na tym samym poziomie to dam rade
Enya73 08:26, 20 maj 2015

Ze zdziwieniem odkryłam aż 11 wpisów w powiadomieniach i sobie tak myślę, skąd nagle taki ruch w moim wątku

A teraz to już wiem

Czekam na Ciebie Siakowa Pies zaczepno-obronny. On zaczepia, ja go bronię

Gosia, Ty też mogłabyś w końcu wybrać się w moją stronę. Twój chłop już siedział na mojej kanapie i ciasto jadł,a Ty co się tak ociągasz?

Agnieszka, fajnie że zajrzałaś. Koniecznie jakieś spotkanko montujcie

A generalnie na pewno coś w czerwcu pokombinujemy, żeby się spotkać w większej grupie u mnie

Miłego dnia Pozdrawiam serdecznie
Pola 08:31, 20 maj 2015

Anitko, nie wiem jak wyglądają to co nie widać, ale to co pokazujesz to mistrzostwo....lubię tu zaglądać choć śladu nie zostawiam
atena35 08:45, 20 maj 2015

baraga1904 napisał(a)
...uważajcie na psa bo do najmniejszych nie należy

Buziaki Anitko

ale miły jest nie gryzący
KasiaW76 12:33, 20 maj 2015

Kasia pozbierałam wczoraj to co lepsze nic Ci nie zostawiłam i z wrażenia zapomniałam posiedzieć na tych fotelach
KasiaW76 01:33, 21 maj 2015

Anitko pozwolę sobie częściowo skopiować to co u mnie w wątku napisałam bo zasługujesz na to aby chwalić i doceniac to co osiągnęłaś w ogrodzie.

Jestem po wizycie u Anity i jestem pod ogromnym, pozytywnym, a jakże inaczej - wrażeniem. Żadne ze zdjęć jakie wstawiła tutaj nie oddają tego jak wygląda jej ogród na żywo. Jest obłędnie bajeczny, zielony, pachnący z odgłosami natury w tle (rzekotanie żab, śpiew ptaków i cisza...). To naprawdę są oryginalne płuca Śląska, którym niczego nie brakuje.
Nie potrafię ładnie pisać, opisywać a nawet jakbym chciała to się nie da, bo to jest nie do opisania, tam po prostu trzeba być. .
Wiem też, że taki styl ogrodu bardzo mi odpowiada. Ogród z duszą, sercem, miłością i pasja, ogród idealnie oddający osobowość jego właścicieli. Oaza spokoju i balsam dla duszy
DZIĘKUJE raz jeszcze za tę możliwość jaką mi dałaś pozwalając na złapanie oddechu w Twoich "płucach" na Naszym Śląsku
siakowa 07:23, 21 maj 2015

KasiaW76 napisał(a)
Kasia pozbierałam wczoraj to co lepsze nic Ci nie zostawiłam i z wrażenia zapomniałam posiedzieć na tych fotelach

cos mi tam jeszcze skapnęło a na fotelach tez nie posiedziałam bo były....mokre pogoda paskudna ech...ale pomimo deszczu podpisuje sie ręcami i nogami pod tym co napisała KasiaW76:

KasiaW76 napisał(a)
Anitko pozwolę sobie częściowo skopiować to co u mnie w wątku napisałam bo zasługujesz na to aby chwalić i doceniac to co osiągnęłaś w ogrodzie.

Jestem po wizycie u Anity i jestem pod ogromnym, pozytywnym, a jakże inaczej - wrażeniem. Żadne ze zdjęć jakie wstawiła tutaj nie oddają tego jak wygląda jej ogród na żywo. Jest obłędnie bajeczny, zielony, pachnący z odgłosami natury w tle (rzekotanie żab, śpiew ptaków i cisza...). To naprawdę są oryginalne płuca Śląska, którym niczego nie brakuje.
Nie potrafię ładnie pisać, opisywać a nawet jakbym chciała to się nie da, bo to jest nie do opisania, tam po prostu trzeba być. .
Wiem też, że taki styl ogrodu bardzo mi odpowiada. Ogród z duszą, sercem, miłością i pasja, ogród idealnie oddający osobowość jego właścicieli. Oaza spokoju i balsam dla duszy
DZIĘKUJE raz jeszcze za tę możliwość jaką mi dałaś pozwalając na złapanie oddechu w Twoich "płucach" na Naszym Śląsku

Mam dokładnie takie samo odczucie, cisza,pasja,serce, spokój, oaza....i to wszystko jak w zwierciadle pokazuje osobowość Anity
Dzięki Anitko
Gabrysia_ 09:03, 21 maj 2015

Potwierdzam ,że Anity ogród jest piękny...widziałam na własne oczy,nawet mój eM był zachwycony i o Anity słynnym sumaku już chyba wszystkim powiedział

Ogrom serca i pracy włożony na początku został nagrodzony

Buziam i koniecznie trzeba się spotkać,bom bardzo stęskniona już za wami
KasiaW76 10:22, 21 maj 2015

siakowa napisał(a)

cos mi tam jeszcze skapnęło a na fotelach tez nie posiedziałam bo były....mokre pogoda paskudna ech...ale pomimo deszczu podpisuje sie ręcami i nogami pod tym co napisała KasiaW76

... Miałam ci napisać jeszcze, że jak coś się podzielę

Mnie chociaż pogoda w miarę oszczędziła
Anita1978 10:38, 21 maj 2015

Przyszłam napaść oczka!
Dąbrówka z hostami urzekła mnie na całego!