Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Gosiniak 13:07, 22 mar 2013

Humor się widzę trzyma, czyli jeszcze nie tak źle z nami, u mnie śnieg już nie pada, +1 ale podobnie jak Kasi dosłownie nic mi się nie chce, za bardzo już to wszystko się przedłuża.
gierczusia 15:27, 22 mar 2013

JulkAd napisał(a)

Bigos Ci przyślę M robi taką ilość, której nie powstydziłby się wojskowy kucharz

Ja bym teź prosiła troszku tego beegeesu .. Jak masz nadmiar i miałby się zmarnować to my się ńim zaopiekujemy .. A w zamian śnieg wyślemy ,żeby nazwa " ogród do odśnieżenia" nie była przypadkiem gołosłowna .. Buziam .... Bije mi od tego śniegu
Madzenka 18:39, 22 mar 2013

Julka pozdrawiam, u mnie 34,12 stopnia
JulkAd 18:40, 22 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Dzisiaj mi się nie chce...nic

Podobnie u mnie... żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce to dopiero byłoby super...chałupa niby ogarnięta, ale tak jakoś sobotnio, a nie świątecznie jeszcze....postanowione - reszty okien nie myję, nie chcę w święta chora leżeć...
JulkAd 18:42, 22 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Humor się widzę trzyma, czyli jeszcze nie tak źle z nami, u mnie śnieg już nie pada, +1 ale podobnie jak Kasi dosłownie nic mi się nie chce, za bardzo już to wszystko się przedłuża.

...tylko humor nam pozostał Gosiu, ale bez Ogrodowiska to dopiero byśmy powariowali
JulkAd 18:46, 22 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Ja bym teź prosiła troszku tego beegeesu .. Jak masz nadmiar i miałby się zmarnować to my się ńim zaopiekujemy .. A w zamian śnieg wyślemy ,żeby nazwa " ogród do odśnieżenia" nie była przypadkiem gołosłowna .. Buziam .... Bije mi od tego śniegu

Beegees ...proszę bardzo, jutro wyślę, śniegu mi Elu nie przysyłaj, wprawdzie ciut mało (przed mrozami, które idą), ale więcej już nie chcę, dość już mam odśnieżania tego ogrodu...
....peesik: nam wszystkim powoli bije
JulkAd 18:51, 22 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Julka pozdrawiam, u mnie 34,12 stopnia

W wannie?...stawiam na kolegę Fahrenheita
bociek 19:26, 22 mar 2013

Ja mysle, ze zakwitna te badyle do Swiat, bo jak nie to zwatpie juz calkowicie. Bidzis pychaaaaaaaaaaa, u mnie nie bedzie - tesciowa nastawila i ma dac troszku w zamian za biala kielbase pieczona i moj najlepsiejszywcalymswieciefantastyczniegrzybowyzureknazakwasie
Kto ze mna maluje snieg na zielono??? Chetnych szukam do czynu spolecznego, bo mi z czapki od tej zimy dymi
JulkAd 21:05, 22 mar 2013

bociek napisał(a)
Ja mysle, ze zakwitna te badyle do Swiat, bo jak nie to zwatpie juz calkowicie. Bidzis pychaaaaaaaaaaa, u mnie nie bedzie - tesciowa nastawila i ma dac troszku w zamian za biala kielbase pieczona i moj najlepsiejszywcalymswieciefantastyczniegrzybowyzureknazakwasie
Kto ze mna maluje snieg na zielono??? Chetnych szukam do czynu spolecznego, bo mi z czapki od tej zimy dymi

Ja chętnie, biorę pędzle farbę i idę do Ciebie...nie za późno?
Kindzia 21:36, 22 mar 2013

Czy na bigosik się załapiemy? Bo nas dwóch...obydwoje barrrdzo lubimy...