Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Milka 10:53, 03 paź 2013

JulkAd napisał(a)

No właśnie Irenko muszę u Ciebie doczytać, bo cosik mi "zadzwoniło", że ze zdrówkiem coś nie teges....buziak dla Cie

w skrócie, upiłowałam kciuk, ale nie do końca i ścięgna, była kilkugodzinna operacja, teraz zdrowieję unieruchomiona, dzis ściąganie szwów, w listopadzie drutów i potem hejka ostro do robótki, o ile zima mnie nie zastanie
Kindzia 21:52, 03 paź 2013

Buziola, już z Pszczyny, zostawiam
JulkAd 18:00, 05 paź 2013

Magda70 napisał(a)
i zdjęcia są też miło!!

Dzięki Madziu za miłe słowa, właśnie ładuję więcej, bo wiem, że zaległości się zrobiły....rekompensuję moją długą nieobecność....
JulkAd 18:02, 05 paź 2013

irena_milek napisał(a)

w skrócie, upiłowałam kciuk, ale nie do końca i ścięgna, była kilkugodzinna operacja, teraz zdrowieję unieruchomiona, dzis ściąganie szwów, w listopadzie drutów i potem hejka ostro do robótki, o ile zima mnie nie zastanie

Cooooo!???? Irenko dbaj o siebie i bądź ostrożniejsza Kofana, bo ręce w ogrodzie konieczne!
JulkAd 18:07, 05 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Buziola, już z Pszczyny, zostawiam

Tobie to dobrze, ja w piątki do późna pracuję, a Ty w czwartek już weekend masz, ale co tam dam radę, byle jeszcze słonko i ciepełko tej jesieni było to źle nie będzie....
Gardenarium 18:16, 05 paź 2013

Za bardzo to do Ciebie nie zaglądałam, ale na początku owszem i widzę, że wspaniale dajesz sobie radę z upiększaniem ogrodu.

Instagram Ogrodowiska
JulkAd 18:34, 05 paź 2013

Gardenarium napisał(a)
Za bardzo to do Ciebie nie zaglądałam, ale na początku owszem i widzę, że wspaniale dajesz sobie radę z upiększaniem ogrodu.

Danusiu dzięki za miłe słowa, idzie mi to wolno, ale staram się jak mogę....wszak ponoć ogród nigdy nie jest do końca ukończony
JulkAd 18:36, 05 paź 2013

Gabrysia_ napisał(a)
...ale fajnie jak wątek żyje

No chociaż raz na kilka dni koniecznie wątek trzeba odświeżyć....nazwa w końcu do czegoś zobowiązuje....kilka fotek jesiennych....

JulkAd 18:55, 05 paź 2013

I jeszcze dwa

Kindzia 19:20, 05 paź 2013

Przyleciałam ten przedogródek zobaczyć...

Ale piękne zdjęcia są przynajmniej Jaki rozchodnik pięknościowy!!!

Co to za hortusia na ostatnim zdjęciu? Jak stoi ładnie!!! Tak na wszelki wypadek się przymierzam...jak mnie moje ogrodowe nie zadowolą z kwitnieniem w przyszłym roku...to bym w ten róg takie piękności, jak Twoje,mogła posadzić

Nie wiem czy Ci pisałam...Grześ ma zmodernizowany plan, ze względu na ubytek jednej grupy...poniedziałki ma wolne.