Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 20:54, 05 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Przyleciałam ten przedogródek zobaczyć...

Ale piękne zdjęcia są przynajmniej Jaki rozchodnik pięknościowy!!!

Co to za hortusia na ostatnim zdjęciu? Jak stoi ładnie!!! Tak na wszelki wypadek się przymierzam...jak mnie moje ogrodowe nie zadowolą z kwitnieniem w przyszłym roku...to bym w ten róg takie piękności, jak Twoje,mogła posadzić

Nie wiem czy Ci pisałam...Grześ ma zmodernizowany plan, ze względu na ubytek jednej grupy...poniedziałki ma wolne.

Kasiu przedogródek pokazywać będę, jak zrobię....teraz nie ma co pokazywać, bo bieda totalna

Ta hortusia to nic innego jak Vanille Fraise....późno zakwitła, myślałam nawet, że nie da rady w tym roku, ale ma trzy kwiaty i cieszy oko z tarasu....liczę na więcej w przyszłym roku. Polecam, bo sztywno się trzyma i ślicznie zaczyna się przebarwiać

...doczytałam o wolnych poniedziałkach.....chyba u Ciebie, ma Twój Grzesiu szczęście....bo to dłuższy weekend....mojemu Kubie właśnie poniedziałki albo piątki by się przydały, ale cóż niech uczy się samodzielności....na razie idzie nie najgorzej.....z tą samodzielnością oczywiście....uciekam, pa
gierczusia 12:51, 06 paź 2013

Julciu ... Czytam ,że zarobiona na maxa jesteś .... Jakoś to ogarniemy .. Spokojnie ...i potem sobie nadrobimy .. Piękne te rozchodniki i vanilka . Trzymaj się
gierczusia 12:52, 06 paź 2013

Aaaa... Nooo i pokaż ten przedogródek .. Będziemy się cieszyć jak dzieci widząc jakikolwiek postęp prac ... Buziaki ... Gorrrące
gierczusia 12:53, 06 paź 2013

I za Młodego też trzymam kciuki ... Nauka samodzielności rzecz ważna
Kindzia 19:48, 07 paź 2013

To vanilka...nie przebarwiona jeszcze, to mi nie pasowała...
Tak, Twojemu Kubusiowi by pasował przedłużony weekend...za to Grzesiu przez 4 pozostałe dni zasuwa od rana do 17,00...jeszcze przyjechać z Gliwic musi. Wprawdzie to sąsiednie miasto, ale dojazd zajmuje prawie godzinę... x 2...
Przynajmniej nie siedzi cały dzień przed komputerem...nie ma tego dobrego, co by na dobre nie wyszło

Buziolek
JulkAd 20:03, 09 paź 2013

gierczusia napisał(a)
Julciu ... Czytam ,że zarobiona na maxa jesteś .... Jakoś to ogarniemy .. Spokojnie ...i potem sobie nadrobimy .. Piękne te rozchodniki i vanilka . Trzymaj się

Elu no ja myślę, ze kiedyś ogarniemy....tylko kiedy?....a żeby papierkowej roboty nam nie brakowało to od jutra ewaluacja zewnętrzna nas w pracy czeka, pewno "cobyśmy" z nudów nie pomarli
JulkAd 20:04, 09 paź 2013

gierczusia napisał(a)
Aaaa... Nooo i pokaż ten przedogródek .. Będziemy się cieszyć jak dzieci widząc jakikolwiek postęp prac ... Buziaki ... Gorrrące

No pokażę, ale choć z grubsza ogarnąć muszę
JulkAd 20:05, 09 paź 2013

gierczusia napisał(a)
I za Młodego też trzymam kciuki ... Nauka samodzielności rzecz ważna

Trzymaj, tarzymaj....zawsze się przydadzą
JulkAd 20:08, 09 paź 2013

Kindzia napisał(a)
To vanilka...nie przebarwiona jeszcze, to mi nie pasowała...
Tak, Twojemu Kubusiowi by pasował przedłużony weekend...za to Grzesiu przez 4 pozostałe dni zasuwa od rana do 17,00...jeszcze przyjechać z Gliwic musi. Wprawdzie to sąsiednie miasto, ale dojazd zajmuje prawie godzinę... x 2...
Przynajmniej nie siedzi cały dzień przed komputerem...nie ma tego dobrego, co by na dobre nie wyszło

Buziolek

Ta Vanilka nieźle spóźniona była, u innych dawno już kwitły, a moja nawet zawiązków kwiecia nie miała, to taka opóźniona niespodzianka
Kuba na uczelnię ma niedaleko, ale też zajęcia kończą mu się koło 17, a czasami nawet 19....tylko piątki do 13....dobre i to..zmykam praca czeka
Gabrysia_ 08:41, 10 paź 2013

Buziaki zostawiam,za młodego tez kciuki trzymam...bedzie dobrze
Miłego dnia