Chyba nie jesteś w stanie nadrobić, ale cieszę się, że jesteś...u mnie dopiero dzisiaj zaczęło się ocieplać i rozjaśniać....nadzieja, że w weekend oczy nacieszę....jeżówek jeszcze mam mało, a moja choroba jeżówkowa się dopiero zaczęła....mówisz, że ślimory je lubią?....będę bronić
No właśnie ja też myślę, że tylko pociąg albo ze trzy TIRy zobaczymy, ale ciekawe, że im się nie pokićka w tych nazwach?...
...nie strasz tym Iranem...każdy ma zły dzień na tych Mistrzostwach....może Iranowi jutro się taki trafi....ale właściwie co to zmieni jaką Iran będzie miał formę? To my powinniśmy mieć już coraz lepszą...mam nadzieję, że Antiga już naszych na siłownię wpuści
I u mnie mało Kasiu...zdecydowanie...na następne już zaczęłam kasiorkę do słoika odkładać....na wiosnę jak znalazł....na razie na cebulach muszę się skoncentrować....zastanowić się gdzie posadzić
Widziałam te Green Eye, takie żarówiaste są....ale na mojej liście opróc Piccolino, jest jeszcze Secret Affair oraz Cinnamon Cupcake, a do wiosny jeszcze lista się na pewno zwiększy...