Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 19:41, 12 wrz 2014

Gosiniak napisał(a)
Julka jestem i nadrabiam, jeżówek zazdraszczam bo śliczne, u mnie większość ślimaki spałaszowały, odrosły ale takie mizeroty, różyczki również przepiękne
Czy u Ciebie też taka wisielcza pogoda, nie idzie się nacieszyć ostatnimi kwitnącymi, a ja chcę jeszcze lato, buziaczki

Chyba nie jesteś w stanie nadrobić, ale cieszę się, że jesteś...u mnie dopiero dzisiaj zaczęło się ocieplać i rozjaśniać....nadzieja, że w weekend oczy nacieszę....jeżówek jeszcze mam mało, a moja choroba jeżówkowa się dopiero zaczęła....mówisz, że ślimory je lubią?....będę bronić

Odbuziowuję
JulkAd 19:49, 12 wrz 2014

Kindzia napisał(a)
Byliśmy w Starczy u bylinowego przed jakimiś targami...mnóstwo roślin szykowali, na prawdę mnóstwo skrzynek stało...ja nie wiem, czym oni to wożą...chyba pociągiem

Tam są super sadzonki, pięknie mi się rozrosły i bez pomyłek, a mam od nich sporo, nie tylko jeżówki. Ale ceny nie są niskie, niestety

Jutro Iran Juleczko, w dupę dostaniemy

Buziolki

No właśnie ja też myślę, że tylko pociąg albo ze trzy TIRy zobaczymy, ale ciekawe, że im się nie pokićka w tych nazwach?...

...nie strasz tym Iranem...każdy ma zły dzień na tych Mistrzostwach....może Iranowi jutro się taki trafi....ale właściwie co to zmieni jaką Iran będzie miał formę? To my powinniśmy mieć już coraz lepszą...mam nadzieję, że Antiga już naszych na siłownię wpuści

Buziam
BusyBee 00:55, 13 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

O co?, o żurawki czy jeżówki?...masz już i jedne i drugie

Ale mało, ciągle mało.....i smutno w ogrodzie, ale pracujemy nad tym...
BusyBee 01:01, 13 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Chyba nie jesteś w stanie nadrobić, ale cieszę się, że jesteś...u mnie dopiero dzisiaj zaczęło się ocieplać i rozjaśniać....nadzieja, że w weekend oczy nacieszę....jeżówek jeszcze mam mało, a moja choroba jeżówkowa się dopiero zaczęła....mówisz, że ślimory je lubią?....będę bronić

Odbuziowuję

A widziałaś takie green eye??? Albo butterfly kisses???
....ale ja choruję na piccolino, bo i kolor mi się podoba i wzrost...

Do jutra: )
JulkAd 17:52, 13 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Ale mało, ciągle mało.....i smutno w ogrodzie, ale pracujemy nad tym...

I u mnie mało Kasiu...zdecydowanie...na następne już zaczęłam kasiorkę do słoika odkładać....na wiosnę jak znalazł....na razie na cebulach muszę się skoncentrować....zastanowić się gdzie posadzić
JulkAd 17:59, 13 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

A widziałaś takie green eye??? Albo butterfly kisses???
....ale ja choruję na piccolino, bo i kolor mi się podoba i wzrost...

Do jutra: )

Widziałam te Green Eye, takie żarówiaste są....ale na mojej liście opróc Piccolino, jest jeszcze Secret Affair oraz Cinnamon Cupcake, a do wiosny jeszcze lista się na pewno zwiększy...

Pa
malgorzata_s... 18:03, 13 wrz 2014

Julka te jeżówki to zaraza nawet Krzyś załapał Buziak
JulkAd 18:42, 13 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Julka te jeżówki to zaraza nawet Krzyś załapał Buziak

Ale jaka śliczna ta zaraza...leczyć się nie będę
BusyBee 21:37, 13 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Widziałam te Green Eye, takie żarówiaste są....ale na mojej liście opróc Piccolino, jest jeszcze Secret Affair oraz Cinnamon Cupcake, a do wiosny jeszcze lista się na pewno zwiększy...

Pa

Tych nie znam, muszę looknąć... gorzej, jak będą różowe, też trafią na moją listę....
JulkAd 22:42, 13 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Tych nie znam, muszę looknąć... gorzej, jak będą różowe, też trafią na moją listę....

Tylko Secret Affair jest różowa, ale jaka cudna....Cinnamon jest czerwony bardziej