Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 08:38, 16 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Na szczęście dają radę .......mamy chłopców w jednym wieku

Kasiu to już nie Chłopcy to dorośli Faceci. Ja się zastanawiam, kiedy ten czas tak szybko minął....no muszą dawać radę innego wyjścia nie ma
BusyBee 08:43, 16 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Kasiu to już nie Chłopcy to dorośli Faceci. Ja się zastanawiam, kiedy ten czas tak szybko minął....no muszą dawać radę innego wyjścia nie ma

No nie .......miłego dnia
......ja zaraz startuję i aż do wieczora w pracy
JulkAd 11:05, 16 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

No nie .......miłego dnia
......ja zaraz startuję i aż do wieczora w pracy

Nawzajem miłego, ja dzisiaj na szczęście do 12.30...trzeba coś popielić dopóki ziemia po deszczu nie przeschła...może i kanciki jeszcze ciut dzisiaj mi się uda poprawić
Kindzia 11:57, 16 wrz 2014

Teraz ciacham jeżówki po przekwitnięciu, potem ciachnę wszystkie kwiaty, nie zostawiam na zimę. Ale chyba Ania rzeszowska dopiero wiosną je tnie, coś mi się tak kołacze...Liatry też w październiku ciachnę, tawułki też...mniej roboty wiosną, a już mi się przez zimę trochę przekompostują

Znowu mam jakoś krucho z czasem, dwa razy w tygodniu mam przedszkole Figa, czyli popołudnia zajęte, jeszcze muszę w Zabrzu przed weekendem ciasta, mięcha upiec...mam dużą imprezę w weekend...30 lat po ślubie...jeszcze w między czasie kosmetyczka i fryzjer. Dzisiaj mam w miarę luźno, zdjęcia postaram się wgrać...jeszcze mam książkę zajmującą...wszystko z doskoku robię I w pracy też zajmujący okres...damy radę

Miłego dnia i buziaki zostawiam serdeczne
Milka 14:17, 16 wrz 2014

Kasia, jak ja chce wszystko na jesień ciachać ale w sumie naprawdę wiosną mniej pracy
Jula, wracam do tyłu doczytać, co u ciebie
Milka 14:18, 16 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Irenko, ale jak powiem wiosną, że "a kiedyś tam kupiłam" to mniejszy stres będzie, bo całą zimę przestój zakupowy i tak jest...no nie licząc choinki do domu....a czy docenią?....tego nie wiem...

Chyba tak, mój narzekał, ale wiosną się cieszył
najważniejsze, że Ciebie ucieszą
JulkAd 19:57, 16 wrz 2014

Kindzia napisał(a)
Teraz ciacham jeżówki po przekwitnięciu, potem ciachnę wszystkie kwiaty, nie zostawiam na zimę. Ale chyba Ania rzeszowska dopiero wiosną je tnie, coś mi się tak kołacze...Liatry też w październiku ciachnę, tawułki też...mniej roboty wiosną, a już mi się przez zimę trochę przekompostują

Znowu mam jakoś krucho z czasem, dwa razy w tygodniu mam przedszkole Figa, czyli popołudnia zajęte, jeszcze muszę w Zabrzu przed weekendem ciasta, mięcha upiec...mam dużą imprezę w weekend...30 lat po ślubie...jeszcze w między czasie kosmetyczka i fryzjer. Dzisiaj mam w miarę luźno, zdjęcia postaram się wgrać...jeszcze mam książkę zajmującą...wszystko z doskoku robię I w pracy też zajmujący okres...damy radę

Miłego dnia i buziaki zostawiam serdeczne

O to niezły bal Wam się szykuje...ale i wielkie zamieszanie będzie przed imprezą....na pewno dacie radę

TY to psia Mamusia jesteś....Figo najważniejszy teraz (nie ogród), trzeba go dobrze wyszkolić, żeby wiosną wiedział co mu wolno w ogrodzie a czego nie wolno

Dzięki za informację o cięciu....ja te jeżówki od Ani zostawię, niech się rozsieją....te pomponiaste raczej ciachnę...tawułkę mówisz w październiku, ok będę pamiętać...

Buziolki
JulkAd 19:57, 16 wrz 2014

Milka napisał(a)
Kasia, jak ja chce wszystko na jesień ciachać ale w sumie naprawdę wiosną mniej pracy
Jula, wracam do tyłu doczytać, co u ciebie

Czytaj, ale czy cosik ciekawego było?.....nie pamiętam
JulkAd 19:58, 16 wrz 2014

Milka napisał(a)

Chyba tak, mój narzekał, ale wiosną się cieszył
najważniejsze, że Ciebie ucieszą

O właśnie, ja będę z siebie dumna
JulkAd 20:14, 16 wrz 2014

I kilka fotek...po dzisiejszej pracy, pogoda super do odpoczynku i pracy w ogrodzie...mogłam się przy pieleniu wyciszyć....trochę kręgosłup boli, ale za to jaka satysfakcja, jak się później widzi efekty

Tak dla przypomnienia

20.04.2013

oraz

16.09.2014