Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Kasik 22:07, 15 lis 2014

Jula -wpadam na chwilkę, bo dziś ja jestem w niedoczasie
Myślałam, że coś dzisiaj porobię, ale jak wybrałam się do miasta, to przepadłam. Zakupy, potem prace domowe, sałatka jarzynowa i zrobił się wieczór.

Jutro od rana ogrodniczo- Ania na sniadanie, a potem może nadrobię trochę na forum.

A Ty nie przepadaj na tak długo

Buzialki dla Was
Milka 15:47, 17 lis 2014

JulkAd napisał(a)

Elu teraz każdy post na wagę złota....a siem mówiło, że się zaległości w zimie nadrobi....ha, ha

Jak nadrabiać, jak zimy nie będzie
Milka 15:48, 17 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Julcia u mnie dalej lato Latałam dzisiaj w cienkiej bluzce Słonko od ranaBuziaki dla was

Ot, teraz wiadomo czemu chora, Jula macham
Kindzia 18:38, 17 lis 2014

Lato nam się skończyło, Julciu, niestety W sobotę skarpę doprowadzałam do stanu jaki lubię, chyba ostatni raz już w tym roku (mam nadzieję), ale mi dupsko zmarzło...
Jeszcze trawy powiązać, kopczyki różom usypać i na wiosnę czekać zostało

Teraz nie jedziemy, dopiero na przyszły weekend. Mam nadzieję, że śniegu jeszcze nie będzie, bo jak kopczykować róże będę???

Juleczko ogarniaj się szybciorkiem i wracaj!!!!!

Ściskam Was serdecznie
JulkAd 17:38, 22 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Julcia u mnie dalej lato Latałam dzisiaj w cienkiej bluzce Słonko od ranaBuziaki dla was

Szczęściara z Ciebie....u mnie już tak pięknie nie było przez cały tydzień wilgotno i ponuro....i do domu późne powroty...listopad jednak...ale święta za niedługo
JulkAd 17:43, 22 lis 2014

Kasik napisał(a)
Jula -wpadam na chwilkę, bo dziś ja jestem w niedoczasie
Myślałam, że coś dzisiaj porobię, ale jak wybrałam się do miasta, to przepadłam. Zakupy, potem prace domowe, sałatka jarzynowa i zrobił się wieczór.

Jutro od rana ogrodniczo- Ania na sniadanie, a potem może nadrobię trochę na forum.

A Ty nie przepadaj na tak długo

Buzialki dla Was

Kasiu ostatnio to chyba przez ten brak słonka za oknem czasu brakuje. Niby wszystko idzie takim samym tokiem, ale jakoś czas szybciej mija...a może i człowiek szybciej się meczy w ciągu dnia?, może to brak światła tak działa? Dzisiaj o 16.30 już ciemno było

Anię niestety przegapiłam w telewizorni, ale w necie nadrobiłam...dwa razy musiałam obglądnąć

Odbuziowuję
JulkAd 17:44, 22 lis 2014

Milka napisał(a)

Jak nadrabiać, jak zimy nie będzie

Irenko mów mi tak cały czas....za zimą nie tęsknię...ale za odrobiną wolnego jak najbardziej
JulkAd 17:45, 22 lis 2014

Milka napisał(a)

Ot, teraz wiadomo czemu chora, Jula macham

Święta racja.... dzięki Irenko za machanie
JulkAd 17:48, 22 lis 2014

Kindzia napisał(a)
Lato nam się skończyło, Julciu, niestety W sobotę skarpę doprowadzałam do stanu jaki lubię, chyba ostatni raz już w tym roku (mam nadzieję), ale mi dupsko zmarzło...
Jeszcze trawy powiązać, kopczyki różom usypać i na wiosnę czekać zostało

Teraz nie jedziemy, dopiero na przyszły weekend. Mam nadzieję, że śniegu jeszcze nie będzie, bo jak kopczykować róże będę???

Juleczko ogarniaj się szybciorkiem i wracaj!!!!!

Ściskam Was serdecznie

Kasiulka ogarnąć się mówisz?...Postaram się chociaż raz w tygodniu zajrzeć, ale czy mi to wyjdzie?....podziwiam Cię za to uporządkowanie....ja czekam na ciut słonka w tygodniu, może mi się uda pod bukszpany wyjść i ciut wypielić, bo się jakaś zielenina mała pokazała....

Odściskuję mocno
malgorzata_s... 21:44, 22 lis 2014

Ten tydzień już paskudny był Deszcz jednak zimozielonym potrzebny więc nie ma co narzekać Ogród smutnawy trochę ale światełka już za miesiąc to może jakoś odżyje Buziaki zostawiam