Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

gierczusia 20:31, 07 wrz 2015

A tych maluchów buksowych i róży zadraszczam na serio moje buksy wygladają jak pożalsięboże moźe miałam je dokarmiać w trakcie sezonu..a ja się zagapiłam jakoś..nooo i tyle a o mojej róży , to już taktownie nie wspomnę co Ty jej robisz Juleczkoże ona takkkkk ???

Buziole
JulkAd 20:54, 07 wrz 2015

gierczusia napisał(a)

Że niby w doooopcię ????? no ja Ciem proszem
Juleczko ja też siem dziś obżarłam u Aśki więc jak co..to będziem obie zrzucać .. Noo z tych 4 liter

A Aśka nam zaszpnsoruje karnet na siłkę

No fiesz? po takich leniwych wakacjach, na których jedyna trasa turystyczna prowadziła od fotela do lodówki ....i takich łakociach jakie Aśka nam serwuje, to ja Gierczuś nie fiem czy nam siłka wystarczy?.... mój niebieski leżaczek obwarowany jest jakowymiś normami wagowymi....i szkoda byłoby tego Twojego siedziska przy drewutni....gdyby nie można było z niego skorzystać....eeee.... siłka to mało
JulkAd 20:59, 07 wrz 2015

gierczusia napisał(a)
A tych maluchów buksowych i róży zadraszczam na serio moje buksy wygladają jak pożalsięboże moźe miałam je dokarmiać w trakcie sezonu..a ja się zagapiłam jakoś..nooo i tyle a o mojej róży , to już taktownie nie wspomnę co Ty jej robisz Juleczkoże ona takkkkk ???

Buziole

Elu one tak majom....te róże...i powiem Ci, że można je trzymać w doniczkach, ino chować na mroźne zimy trza, zresztą jak każde....zdecydowanie jednak Fairy mi bardziej odpowiada niż Alba Rose, którą mam obok...ta siem pokłada....a jedną i druga karmiłam raz pod koniec lipca, bo mi się przypomniało

Bogdzia 19:34, 08 wrz 2015

JulkAd napisał(a)
Jak już byłam z aparatem w ogrodzie to zauważyłam swojego Clematisa Madame Le Coultre...kwitnie trzecim kwiatem...co robię nie tak?, że ona taka kapryśna?

Tutaj zamiast piąć się po pergoli leży na okrywowej Fairy, za to ta kwitnie w zasadzie nieprzerwanie od czerwca. Miała końcem lipca ciut mniej kwiatów, ale nie było źle

Pięknie razem wyglądaja i jak tak długo kwitnie to ja bym była szczęśliwa.Pozdrówka.
Milka 15:23, 09 wrz 2015

Ma rację Bożenka, długo i ładnie ci róże kwitnąostatnio mi weny jakoś brak, chyba jesienny marazm nachodzi, trzeba się w ogrodzie zmachać, aby siły odzyskać
JulkAd 20:28, 09 wrz 2015

Bogdzia napisał(a)

Pięknie razem wyglądaja i jak tak długo kwitnie to ja bym była szczęśliwa.Pozdrówka.

I nie narzekam, bo zdecydowanie jest numerem 1 u mnie wśród róż, pozostałe kapryszą. Jest bardzo wdzięczna ...muszę tylko mały porządek tam zrobić, bo rozplenica się rozpanoszyła
JulkAd 20:32, 09 wrz 2015

Milka napisał(a)
Ma rację Bożenka, długo i ładnie ci róże kwitnąostatnio mi weny jakoś brak, chyba jesienny marazm nachodzi, trzeba się w ogrodzie zmachać, aby siły odzyskać

Irenko tylko jedna tak pięknie kwitnie....ale nie każdy lubi okrywowe róże...moja Alba Rose chociaż kwitnie ładnie to mnie denerwuje, bo bardzo się pokłada....u mnie marazm do pracy w ogrodzie tez jakiś....jak pogoda za oknem to z pracy późno wracam....jeszcze lato się nie skończyło, a za wiosną tęsknię
Kasik 20:36, 09 wrz 2015

Ja widzę, że buksików będziesz miała opór No i dobrze- ja też muszę coś takiego wykonać, tylko zapędu nie mam. Buksik od Ciebie w tym roku pierwsze strzyżenie przeszedł- będzie prowadzony na stożek. O ile mi się uda.

Buziol
JulkAd 21:25, 09 wrz 2015

Kasik napisał(a)
Ja widzę, że buksików będziesz miała opór No i dobrze- ja też muszę coś takiego wykonać, tylko zapędu nie mam. Buksik od Ciebie w tym roku pierwsze strzyżenie przeszedł- będzie prowadzony na stożek. O ile mi się uda.

Buziol

Stożek Kasiu musi siem udać, dlaczego nie?.....do buksikowego żłobka namawiam...Ty masz sporo miejsca, nawet się nie obejrzysz jak wyprodukujesz kulki, albo stożki od podstaw

Odbuziowuję
Milka 06:25, 10 wrz 2015

JulkAd napisał(a)

Irenko tylko jedna tak pięknie kwitnie....ale nie każdy lubi okrywowe róże...moja Alba Rose chociaż kwitnie ładnie to mnie denerwuje, bo bardzo się pokłada....u mnie marazm do pracy w ogrodzie tez jakiś....jak pogoda za oknem to z pracy późno wracam....jeszcze lato się nie skończyło, a za wiosną tęsknię

Ja tez chyba ja mam i lubie, bo prawie non stop kwitnie. Ciekawa jestem, jak te buksy ci urosna i co z nich wyrzeźbisz
Ja planuje wykopki i male rewolucje, tylko nijak nie moge ruszyc