hanka_andrus
23:29, 04 cze 2013
Zuziu, bez stresu, ja nie szefowa ,tylko koleżanka ogródkowa! Oglądając fotki z Twego królestwa widzę że nie masz powodów do stresu. Wszystko zadbane, wymuskane, kwietniki porobione,kompozycje cudowne! Gdybyś do mnie wparowała, to ja dopiero miałabym stres!
Dziś ledwie swój trawniczek skosiłam i za chwasty się wzięłam. Ale jeszcze tego zielicha jest!
A na jutro mam plan pryskać pomidory antygrzybowo.I przeciw mszycom na różach, i dokarmianie róż, i obrywanie przekwitłych Rh,Niby niewiele, ale marudna robota.
Miłego dnia jutro!
Dziś ledwie swój trawniczek skosiłam i za chwasty się wzięłam. Ale jeszcze tego zielicha jest!
A na jutro mam plan pryskać pomidory antygrzybowo.I przeciw mszycom na różach, i dokarmianie róż, i obrywanie przekwitłych Rh,Niby niewiele, ale marudna robota.
Miłego dnia jutro!