Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 15:38, 20 lut 2013

Tak Grażynko
grazyna 15:40, 20 lut 2013

o qrcze
Urszulla 15:42, 20 lut 2013

Prawda, że kicha. Ale tylko raz się można dać nabrać.
Danusia kupuje gotowce i tak trzeba robić- są na chwilkę ale jakie okazałe i pachnące.
eliza3 15:42, 20 lut 2013

Ula w takim razie życzę Ci bezstresowego powrotu do pracy. Na ogród też znajdziesz czas, dni będą coraz dłuższe...

Azalie masz piękne, a hiacynty też jeszcze pokażą swoją urodę, daj im szansę
popcorn 15:42, 20 lut 2013

Ale dziwny ten hiacynt... moja ładnie zakwitły, pędzone w domu?
Nauczycielka? no proszę a czego jeśli mogę spytać?
Ula widziałam rękawiczki dziecięce w ciuchlandzie, po 2 czy 3 zł były, chcesz? mogę Ci wysłać (polecony ok 5 zł?) jakby co daj znać, kupię.

pozdrawiam!
baraga1904 15:56, 20 lut 2013

...własnie czytam że po zdrowotnym jesteś...ja się od września wybieram...P może w końcu kolano się uspokoi i przestanie bolec....
Urszulla 15:59, 20 lut 2013

Elu- dziękuję. Zgodnie z Twoją radą dam im szansę ale na efekty spektakularne nie liczę. Jeszcze 2 w piwniczce stoją. też lichowate

Karola- ok, będę miała na uwadze. Zobaczę czy latem mały będzie więcej grał w piłkę czy ze mną sadził. Wtedy Cię poproszę Ja w szkolę pracuję nad tym jak nauczyć i zachęcić tych co nic nie chcą robić ale nie chcę na forum mieszać tych spraw - bo jakoś te tematy mi tu nie pasują Forum jest dla mnie wielką przyjemnością, a jak zaczynam myśleć o pracy to się denerwuję Dla mnie jest tu tyle wspaniałości u każdego że zapominam o stresach i problemach dnia
Bogdzia 16:18, 20 lut 2013

Po tym co wyzej napisałaś widac że jeszcze nie całkiem odpoczęłaś i nadal Cię stresuje praca. Ja akurat temu się nie dziwię ale pewnie masz jeszcze sporo lat do emerytury i nie bedzie łatwo wytrzymac.Dobrze ze ogród będzie mógł Cię odstresowywac bo to jest bardzo potrzebne. Od kiedy idziesz do pracy?Pozdrówka ślę.
Urszulla 18:30, 20 lut 2013

Bogdziu, dzięki za pozdrówka ciepłe. Dzisiaj pracuje się inaczej niż 15 lat temu Odpoczęłam bardzo, nawet za bardzo i nie chce mi się wracać bo całkiem dobrze w domu- nawet macierzyńskie urlopy nie były takie. Ale cóż bez pracy nie ma ......
Idę od 27-go lutego tak śmiesznie w środku tygodnia.
Koleżanka która za mnie pracowała i za siebie jest wykończona.....czas ją odciążyć.
grazyna 18:54, 20 lut 2013

To ci dopiero - 3 nauczycielki w jednym miejscu

A ja na szkołę za dorosła, oj za dorosła