Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 13:53, 06 sty 2015

Bogdzia napisał(a)
A u mnie nie sypie ani troszke.

Szkoda
dobrze że moja lawenda pod śniegiem na wiosnę to to miejsce muszę zrobić od podstaw
Urszulla 13:56, 06 sty 2015

Agania napisał(a)
Ula.......lecą do Ciebie kulki śniegowe......pac, pac...u nas jeszcze dosypało....piękny jutro się dzień zapowiada.

Fajowski ten twój psiak i jaki delikatny w zabawie

Właściwie to najpiękniej było wczoraj popołudniu kulki śniegowe były a dzisiaj się nie klei i w ogóle klapa. Dzieci zaprotestowały, że beznadziejny śnieg moja cierpliwość sięga zenitu, dobrze że jutro do pracy ha,ha

trio trawkowe- wiosną pójdą na drugą stronę bardziej słoneczną

danuta_szwajcer 17:08, 06 sty 2015

Oj Ula zawitałam do Ciebie ufff, zdjęcia pieskow widziałam, są cudne Sniegu u Ciebie dużo widze? U mnie tez od drugego dnia swiat i bardzo się ucieszyłam bo dzieciaki no i ja hahaha radochy co nie miara Mam nadzieje, ze odpoczelas trochę? a wiosna już tuz tuz, u mnie przebiśniegi już wychodzą) Nie zdążyłam jeszcze nawet nic zaplanować, ciągle w biegu. wszystkiego Dobrego, zdrowia Ci zycze i byśmy mogły się znow spotkać Buziaki
Monic 17:08, 06 sty 2015

Świetnie wyglądają związane trawki - muszę tak zrobić w kolejnym sezonie, bo bardzo dekoracyjnie to wygląda
Urszulla 17:44, 07 sty 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Oj Ula zawitałam do Ciebie ufff, zdjęcia pieskow widziałam, są cudne Sniegu u Ciebie dużo widze? U mnie tez od drugego dnia swiat i bardzo się ucieszyłam bo dzieciaki no i ja hahaha radochy co nie miara Mam nadzieje, ze odpoczelas trochę? a wiosna już tuz tuz, u mnie przebiśniegi już wychodzą) Nie zdążyłam jeszcze nawet nic zaplanować, ciągle w biegu. wszystkiego Dobrego, zdrowia Ci zycze i byśmy mogły się znow spotkać Buziaki

Właśnie widzę że Ciebie na forum brak tym bardziej mi miło że dałaś oznaki bycia choć czasem zimą czekam na wiosnępo feriach poleci z górki
Ucałowania
Urszulla 17:45, 07 sty 2015

Monic napisał(a)
Świetnie wyglądają związane trawki - muszę tak zrobić w kolejnym sezonie, bo bardzo dekoracyjnie to wygląda

a myślałam że wszyscy wiążą byłam w tym roku spóźniona w tej kwestii...zdążyłam przed opadamiPozdrawiam
Rench 22:24, 08 sty 2015

Jak już masz za dużo śniegu,to pogoń te chmury śniegowe do mnie

wojtas2101 14:15, 09 sty 2015

Witaj Ula
Dawno u Ciebie nie byłem ale już nadrabiam zaległości. Widzę ile pracy wkładasz w swój ogród. Czasami bywam w twojej okolicy jak jeżdżę do szkółek w Pisarzowicach i Dankowicach. Pozdrawiam
Pszczelarnia 14:56, 09 sty 2015

Ja nie wiążę. To już byłoby mi za dużo troski o trawy.
Kasik 19:32, 09 sty 2015

Wpadam na chwilkę, by życzyć spełnienia w Nowym Roku.
Słoneczka i możliwości realizowania marzeń.

Piesio cudny, ale o myszach ciepło nie pomyślę. Mieszkając na skraju łąk walczę z nimi co zimę.

Pozdrawiam