Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Kasiek 21:04, 13 paź 2015

Ula cieplutko pozdrawiam
gierczusia 21:45, 13 paź 2015

Bea napisał(a)

Zdecydowanie tak - na 6.

Na wiosnę zdecydowanie powtórka.

Noooo to już wiosenne spotkanie się kroi ??? przynajmniej to będzie zorganizowane bardziej " czasowo " a nie na wariata
Buziole Ulka i uściski z życzeniami końskiego zdrowia i wytrwania i uśmiechu na ten jutrzejszy dzień
danuta_szwajcer 10:42, 14 paź 2015

Wszystkiego Najlepszego Ula, wytrwałosci i dużo sił, Buziaki
Urszulla 20:42, 14 paź 2015

Dziewczyny dziękują Wam zbiorowo dzisiaj, bo wyobraźcie sobie że przy okazji święta i siedzenia w domu nie miałam nawet chwili dla siebie a na forum czasu mi zabrakło. Samo życie jedyne co fajne w takim dniu to to że do 9 mogłam sobie poleżeć i nie ruszać się rano z domu do żadnego sklepu
lojalna_ 14:34, 15 paź 2015

Ulcia ja spozniona nie doinformowana ze Ty pani Prof ......wytrawlosci i zadowolenia z pracy ,)
Urszulla 18:29, 17 paź 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Fajne spotkanie, miło Cie było zobaczyc chociaż na zdjęciu, takie zwariowane było to lato i nam też nie wyszło, szkoda, że nie wiedziałam o tym spotkaniu bo akurat miałam wolną sobotę, daj znac Ula jak znowu coś będzie Hortensje masz fajne, w przyszłym lecie już Ci zasłoni ten murek. Za szybko przyszła ta zima, jeszcze bym chciała cos zrobic w ogrodzie a wiesz ja też chorowita bardzo więc muszę uważac. Pozdrawiam i trzymaj się ciepło

A mówiłyśmy o Tobie,to rozumiem że wiosną przyjedziesz w nasze stronywprawdzie zakupów tam nie lubię robić ale ogrody są super

BarbaraM napisał(a)
Mokro się zrobiło więc wchodzę na forum.
Myślę że teraz bedę częściej.

Basiu, częściej to chyba zimąfajnie jakbyś pokazała zmiany u siebie. U mnie akurat zastój.

Kasiek napisał(a)
Ula cieplutko pozdrawiam

Dzięki za pozdrowieniaciepłe,jesienne. U mnie deszczowo się zrobiło.

gierczusia napisał(a)

Noooo to już wiosenne spotkanie się kroi ??? przynajmniej to będzie zorganizowane bardziej " czasowo " a nie na wariata
Buziole Ulka i uściski z życzeniami końskiego zdrowia i wytrwania i uśmiechu na ten jutrzejszy dzień

Wiosenne spotkanie zawsze ogłaszane jest wcześniej bo wszyscy są wtedy spragnieni kontaktu po zimowym zastojuchyba będziemy musieli robić rezerwację stolika patrząc na to co się ostatnio działo

Urszulla 18:38, 17 paź 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Wszystkiego Najlepszego Ula, wytrwałosci i dużo sił, Buziaki

DziękujęDanusiu wszystkiego potrzeba, dużo-oj dużo Ta róża na zdjęciu jest chyba inna niż moja, bo ma więcej płatków jest pełniejsza.Fajna

lojalna_ napisał(a)
Ulcia ja spozniona nie doinformowana ze Ty pani Prof ......wytrawlosci i zadowolenia z pracy ,)

Nie przejmuj się ja tu w celach ogrodniczych przesiaduję i sprawia mi to dużo radości. Choć ostatnio jakaś nieczasowa jestem na forum za to dla ogrodu to szansa na dojrzewanie, bo dotychczas to wszystko ciągle przesadzałam i rozsadzałam i nic nie mogło urosnąć

Agania 19:13, 17 paź 2015

Byłam na wątku spotkaniowym, super mieliście spontan spotkanie i jesienny spacer po ogrodach u Kapiasów
Pozdrawiam Ulla
leon60 22:04, 17 paź 2015

Miskanty o które pytałaś miały być Graziellą ale to chyba Kleine Fontane
Pozdrawiam
Urszulla 19:22, 18 paź 2015

Agania napisał(a)
Byłam na wątku spotkaniowym, super mieliście spontan spotkanie i jesienny spacer po ogrodach u Kapiasów
Pozdrawiam Ulla

Dzięki za pozdrowienia, u Ciebie też pewnie piękna jesień. Muszę wpaść bo dawno u Ciebie nie byłam