Noooo to już wiosenne spotkanie się kroi ??? przynajmniej to będzie zorganizowane bardziej " czasowo " a nie na wariata
Buziole Ulka i uściski z życzeniami końskiego zdrowia i wytrwania i uśmiechu na ten jutrzejszy dzień
Dziewczyny dziękują Wam zbiorowo dzisiaj, bo wyobraźcie sobie że przy okazji święta i siedzenia w domu nie miałam nawet chwili dla siebie a na forum czasu mi zabrakło. Samo życie jedyne co fajne w takim dniu to to że do 9 mogłam sobie poleżeć i nie ruszać się rano z domu do żadnego sklepu
A mówiłyśmy o Tobie,to rozumiem że wiosną przyjedziesz w nasze stronywprawdzie zakupów tam nie lubię robić ale ogrody są super
Basiu, częściej to chyba zimąfajnie jakbyś pokazała zmiany u siebie. U mnie akurat zastój.
Dzięki za pozdrowieniaciepłe,jesienne. U mnie deszczowo się zrobiło.
Wiosenne spotkanie zawsze ogłaszane jest wcześniej bo wszyscy są wtedy spragnieni kontaktu po zimowym zastojuchyba będziemy musieli robić rezerwację stolika patrząc na to co się ostatnio działo
DziękujęDanusiu wszystkiego potrzeba, dużo-oj dużo Ta róża na zdjęciu jest chyba inna niż moja, bo ma więcej płatków jest pełniejsza.Fajna
Nie przejmuj się ja tu w celach ogrodniczych przesiaduję i sprawia mi to dużo radości. Choć ostatnio jakaś nieczasowa jestem na forum za to dla ogrodu to szansa na dojrzewanie, bo dotychczas to wszystko ciągle przesadzałam i rozsadzałam i nic nie mogło urosnąć