Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Dorota123 18:58, 12 paź 2017

Pięknie uchwyciłaś Chopina i liliowca w rozplenicy. Takie ujęcia nie zdarzają się zawsze.
Urszulla 19:18, 12 paź 2017

GorAna napisał(a)

Ulka, czytam, że dumasz nad drzewem
Miłorzęby kolumnowe nie trzeba ciąć. Ja mam posadzone dwa miłorzęby dwuklapkowe Obeliks.
Są niedawno posadzone. W opisie mają, że to forma wrzecionowata, rosnąca powoli. Polecił mi je ulubiony szkółkarz i mu wierzę
Inne miłorzęby rosnące kolumnowe, to Tremonia, Fastigiata i Tilt.
Pozdrawiam
Zaraz wstawię dęba dla Ciebie

Dzięki za informację.
zostawiam kolory jesieni

Urszulla 19:27, 12 paź 2017

Bogdzia napisał(a)
Piękny ten dąb u Ani , pomyśl czy nie własnie on???

Byłam i się zachwyciłam i niższy od ambrowca

U mnie Miskanty-jeden o jasnych kićkach a drugi o brązowych
Mimo tego że są młode pięknie kwitną. Gracki kilku letnie jeszcze nie mają takich zamiarów. Dziwne te trawy

Urszulla 19:29, 12 paź 2017

Dorota123 napisał(a)
Pięknie uchwyciłaś Chopina i liliowca w rozplenicy. Takie ujęcia nie zdarzają się zawsze.

Dzięki za wyjątkowe spojrzenie
Udało się w takim razie, nawet zwykłym telefonem.

A to chyba Morning Light bo niższy od pozostałych traw, już drugi rok czekam żeby urosł wyżej,ale kwitnie pięknie od początku

Urszulla 19:35, 12 paź 2017

Lubię też żółć host jesienią

Urszulla 19:42, 12 paź 2017

I jeszcze ogólne spojrzenie na czerwień hortensji w reakcji na zimno i teraz już mogą takie być. Zresztą pierwszy raz takie są mocno przebarwione.

ewsyg 19:36, 14 paź 2017

Ula, zaglądam zobaczyć co u ciebie słychać. Widzę, że dużo pracy już za tobą. Hortensje i trawy bardzo zdobią ogród. Ja mam zamiar ich dosadzić.
Pozdrawiam
Urszulla 19:41, 14 paź 2017

ewsyg napisał(a)
Ula, zaglądam zobaczyć co u ciebie słychać. Widzę, że dużo pracy już za tobą. Hortensje i trawy bardzo zdobią ogród. Ja mam zamiar ich dosadzić.
Pozdrawiam

Tak, trzeba dosadzać. Za to róż pięknie kwitnących i tak długo Ci zazdroszczę
Bogdzia 09:52, 16 paź 2017

Piękną masz jesień w ogrodzie.
10:16, 16 paź 2017
Urszulla napisał(a)
I jeszcze ogólne spojrzenie na czerwień hortensji w reakcji na zimno i teraz już mogą takie być. Zresztą pierwszy raz takie są mocno przebarwione.

świetny kolor ...jaka to odmiana ?

ja kupiłam niedawno diamant rouge ...i ona jest bardzo rózowa ...w przyszłym roku bede porównywac z vanilką bo to moja faworytka rózowa ...ale widze ta nówka bedzie rywalizować o palme pierwszenstwa
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies