Zapomniałam napisac, że pryskałam mojego jedynego rh - bidulka, jedynaka twoja miksturą z florovitu z kropelkami cytryny i rzeczywiście jest mu lepiej, zielen lisci jest bardziej głęboka, mam nadzieje że odwdzięczy sie kwiatami... potem czeka go przesadzanie, pod las, do cienia...
Bożenko, 25ty? Ale fajnie!! Wrócimy z Holandii i następny weekend znowu ogrodowiskowy
czy masz jakieś życzenia "roślinne"?
Przyjadę z Małgosią Margarete- ale fajnie
Bożenko nie dlatego pisałam, żeby wydębić, mojego wykuruję, powinien zakwitnąć! nowe 2 listki ma Ale chętnie przygarnę!
No cośty, mam nadzieję uda się i pojedziemy! To już za chwilę... a jeśli nie, to może jeszcze można zrezygnować i zwrócą chociaż część pieniędzy? Albo kogoś w zastępstwie wyślij?
daj proszę znać!
pozdrawiam!!
Dziś do biura zaleciał taki gość.. pokręcił się, zapozował do foto i poleciał przez szparę w uchylonych drzwiach.
Kopciuszek??? Wtedy kolejny na liście
Zapomniałam wstawić foto..... Aaaa i mam teorię odnośnie moich żab.. wolna będziesz dopiero po 25 maja.... nawet nie ma z kim pogadać ..
Haniu dzięki za śliczne kwiaty. Mocno Was zaniedbałam ostatnio ale nie da się zrobic wszystkiego jak jest za dużo obowiązków. Miałam gosci - rodzina ale z daleka wiec mili goście. Fajnie było ale juz wracam do codzienności jeśli mi się uda bo ogród zaniedbany okropnie.Pozdrawiam Cię serdecznie.
Bogdziu, cieszę się, że to goście, bo miałam różne myśli. Zatem ośmielę się zapytać o rh i azale jap. Znasz rh Fantastica i Silberwolke? A co wiesz na temat azalii Maruschka i Babuschka? Poczytałam w katalogu ZSZP, ale Ciebie zawsze warto zapytać, bo wiele przerabiałaś na własnej skórze.
Dobrze ze choc Ty jestes zadowolona ze mnie nie było.U mnie też ogród powinien byc priorytetem ale mam jeszcze mnóstwo innych priorytetów tzn spraw do natychmiastowego wykonania.Nie wiem już jak znaleźc czas na wszystko a przyczepiły się jeszcze kłopoty zdrowotne.Pozdrówka.