Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Elfik 22:15, 21 sie 2012

A to się porobiło! Ja do Bogdzi - a tu świat się kręci wokół NASZEGO spotkania!!!! Też pozdrawiam Wszystkich serdecznie - furtki nigdy nie zamykam na klucz...
A ja Bożenko chciałam Ci serdecznie podziękować, bo zjawiłaś się u mnie w samą porę - gdyby nie Ty, to mój rododendron ugotowłby się w tym miejscu jakie mu przeznaczyłam, a dzięki Tobie i Twoim radom jest już posadzony w zupełnie innym miejscu, w moim jedynym malutkim cienistym zakątku między hostami... (obok tego nieszczęsnego ligustra). Buziaki serdeczne!
majkel0326 22:22, 21 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu,cofnęłam się kilka stron.Przeczytałam,że podoba Ci się ten pomarańczowy kosmos diablo.Jak by co to służę nasionkami

Ogród mam duży a i kolejka chętnych też już jest więc jeśli będziesz miała w nadmiarze to jestem chętna nawet bardzo, to się z tymi z kolejki podzielę.

Bogdziu,nie ma sprawy Systematycznie zbieram nasiona.Jak się sporo nazbiera to wyślę do Ciebie.
Bogdzia 22:24, 21 sie 2012

Elfik napisał(a)
A to się porobiło! Ja do Bogdzi - a tu świat się kręci wokół NASZEGO spotkania!!!! Też pozdrawiam Wszystkich serdecznie - furtki nigdy nie zamykam na klucz...
A ja Bożenko chciałam Ci serdecznie podziękować, bo zjawiłaś się u mnie w samą porę - gdyby nie Ty, to mój rododendron ugotowłby się w tym miejscu jakie mu przeznaczyłam, a dzięki Tobie i Twoim radom jest już posadzony w zupełnie innym miejscu, w moim jedynym malutkim cienistym zakątku między hostami... (obok tego nieszczęsnego ligustra). Buziaki serdeczne!

Cały czas o spotkaniu bo wszyscy wiedza ze spotkanie z wami musi byc wspaniałe. Elu podlewaj rh teraz gdyby nie było deszczu a jeśli będzie to też zajrzyj pod liście czy deszcz sie tam dostał a jak nie to podlewaj bo akurat bardzo jest gorąco. Ja tez jednego przesadziłam a z innymi czekam aż się ochłodzi.
Bogdzia 22:24, 21 sie 2012

majkel0326 napisał(a)

Bogdziu,cofnęłam się kilka stron.Przeczytałam,że podoba Ci się ten pomarańczowy kosmos diablo.Jak by co to służę nasionkami

Ogród mam duży a i kolejka chętnych też już jest więc jeśli będziesz miała w nadmiarze to jestem chętna nawet bardzo, to się z tymi z kolejki podzielę.

Bogdziu,nie ma sprawy Systematycznie zbieram nasiona.Jak się sporo nazbiera to wyślę do Ciebie.

Podam adres na pw.
Mala_Mi 22:37, 21 sie 2012

Uśmiałąm się, bo od Ciebie zaintyrgowana wpisami wskakiwałam do innych wątków... taki punkt zborny u Ciebie wszystkich ciekawostek Jak nie u Ciebie to u innych...... dzięki czemu mogę obejrzeć dużo fajengo "materiału"...... i z 5 minut zrobiło mi sie 20
Bogdzia 22:48, 21 sie 2012

asc napisał(a)
Uśmiałąm się, bo od Ciebie zaintyrgowana wpisami wskakiwałam do innych wątków... taki punkt zborny u Ciebie wszystkich ciekawostek Jak nie u Ciebie to u innych...... dzięki czemu mogę obejrzeć dużo fajengo "materiału"...... i z 5 minut zrobiło mi sie 20

a ja wprost przeciwnie nie mogę dziś trafic do Twojego watku bo ja nie zaznaczam żadnych wątków tylko wchodzę kto mi wpadnie w oko. Wiem ze mogę wpisac i Cie znależc ale czekałam aż mi się ujawnisz.A że czas tu szybko leci to jest oczywista oczywistośc i już.
Ewa 07:39, 22 sie 2012

Bogdziu a mnie się marzy Twoja wizyta u nas, atrakcje z noclegiem zapewniamy, a może wybierasz sie na spotkanie w Goczałkowicach ?
zbigniew_gazda 07:54, 22 sie 2012

Dopiero teraz się zorientowałem że byłaś na Śląsku u koleżanek. Zdjęcia pooglądałem , wiersz przeczytałem . Pozdrawiam uczestników spotkania.
Bogdzia 08:59, 22 sie 2012

Ewa napisał(a)
Bogdziu a mnie się marzy Twoja wizyta u nas, atrakcje z noclegiem zapewniamy, a może wybierasz sie na spotkanie w Goczałkowicach ?

Ewciu dzięki za tak kuszace zaproszenie ale chyba już nie w tym roku.Do Goczałkowic też się nie wybieram bo to jednak kawał drogi . Muszę teraz wziąc się za ogród , mam sporo do przesadzania. Oczywiście to głównie robota dla mojego M ale i dla mnie pracy nie brakuje. My już swoje lata mamy i dalekie podróże musimy z umiarem planowac. Dzięki ogromne, może kiedyś skorzystam ale juz nie w tym roku.Bardzo mi miło że chciała byś mnie gościc u siebie.Muszę kiedys zaplanowac taki objazd po znajomych ogrodach oczywiście tam gdzie mnie zapraszają i już dwa zaproszenia mam do Ciebie i Dajany i to nawet w tym samym kierunku. Jak sie uzbiera więcej to pojadę. Mam nadzieję ze zaproszenia będą nadal aktualne.Dzieki za wyróżnienie mnie tym zaproszeniem.Miłego dnia Ewciu.
Bogdzia 09:00, 22 sie 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Dopiero teraz się zorientowałem że byłaś na Śląsku u koleżanek. Zdjęcia pooglądałem , wiersz przeczytałem . Pozdrawiam uczestników spotkania.

Zbyszku spotkanie było bardzo miłe ale i Was jest odswietnie bardzo.Pozdrawiam Ciebie i Krysię no i oczywiście najmłodszą ślicznotkę w rodzinie.