Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kondzio 14:14, 27 maj 2013

Dziękuje za zdjęcia boskie i za zaproszenie z chęcią byśmy skorzystali nie będziemy długo zawracać głowy moglibyśmy przyjechać w czwartek lub w inny dzień poza piątkiem godzina do dostosowania jak co to daj mi znać nawet jak nie będziesz mogła nie krepuj się mów najwyżej zobaczę ogród w następnym roku proszę napisz na pw
Robertop 16:28, 27 maj 2013

Bogdziu, proszę zerknij do mnie i na mojego Rh. Hania poleciła Ciebie jako ekspertkę w tych sprawach. Poradź, jak go zagęścić i czym dokarmić. Pozdrawiam.
an_tre 16:51, 27 maj 2013

Bożenko ale się u ciebie dzieje, taki pozytywny zawrót głowy gości masz bez liku, jak ty to wszystko ogarniasz
Wizyta Mai całkowicie zasłużenie, nawet kiedyś tak się zastanawiałam, kiedy ten wielki moment nastąpi, a że nastąpi to absolutnie nie wątpiłam Ja wypadła dziś dogrywka? czy też padało, bo u nas pada od południa, teraz też
życzę zadowolenia z nagrania i nie bądź taka surowa dla siebie
pozdrawiam serdecznie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Mala_Mi 19:55, 27 maj 2013

I jak było????
Bogdzia 21:05, 27 maj 2013

an_tre napisał(a)
Bożenko ale się u ciebie dzieje, taki pozytywny zawrót głowy gości masz bez liku, jak ty to wszystko ogarniasz
Wizyta Mai całkowicie zasłużenie, nawet kiedyś tak się zastanawiałam, kiedy ten wielki moment nastąpi, a że nastąpi to absolutnie nie wątpiłam Ja wypadła dziś dogrywka? czy też padało, bo u nas pada od południa, teraz też
życzę zadowolenia z nagrania i nie bądź taka surowa dla siebie
pozdrawiam serdecznie

Aniu właściwie już nie ogarniam. To co się u mnie dzieje to istny maraton problemów i ludzi , ledwie ciagnę.Mam nadzieję ze jeszcze ten tydzień ale w ubiegłym tez miałam taka nadzieje a nadzieja wiadomo matką głupich.Pozdrawiam. a będziesz u Szefowej na świecie róż? bo bym pełnika przywiozła.
marzena 21:07, 27 maj 2013

Bogdzia, oglądam co się dzieje u Ciebie w ogrodzie, ale już nawet nie piszę, bo nie wiem jak komentować te piękne widoki ...
Bogdzia 21:09, 27 maj 2013

asc napisał(a)
I jak było????

Zaczęło się od drobnego deszczyku a skończyło na wiekszym. ja juz nie występowałam a mój m jeszcze ciął żywopłocik bukszpanowy a poza tym było filmowanie ogrodu , dokładnie każdy krzaczek osobno i wszystkie razem Zobacz jak wyglądało filmowanie piwonii koperkowej, nie wiem czy pięknej dziewczynie poświęcaja więcej uwagi niz temu koperkowi.

Bogdzia 21:12, 27 maj 2013

Jeszcze kilka migawek z dzisiejszego dnia filmowego dla mego ogrodu.

Bogdzia 21:12, 27 maj 2013

marzena napisał(a)
Bogdzia, oglądam co się dzieje u Ciebie w ogrodzie, ale już nawet nie piszę, bo nie wiem jak komentować te piękne widoki ...

Ja też już nie wiem co pisac.Pozdrówka.
an_tre 21:14, 27 maj 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu właściwie już nie ogarniam. To co się u mnie dzieje to istny maraton problemów i ludzi , ledwie ciagnę.Mam nadzieję ze jeszcze ten tydzień ale w ubiegłym tez miałam taka nadzieje a nadzieja wiadomo matką głupich.Pozdrawiam. a będziesz u Szefowej na świecie róż? bo bym pełnika przywiozła.
jeszcze rozważam, jak będę miała z kim się zabrać to wstępnie chyba tak jeszcze dam znać
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies