dziś nie padało , troszke pokropiło ale w nocy przez moment mocno popadało. Pierwszy raz na mojej piaszczystej działce czuje sie ze ziemia bardzo nasączona wodą choc kaluże jeszcze nie stoja ale ziemia ugina sie przy chodzeniu. Ja w tv słyszałam ze u nas juz sie ma poprawiac pogoda wiec jeśli mały deszczyk to możesz podesłac ale jeśli duży to poszukaj innych chetnych.Pomorze może przyjmie bo u nich nie pada.Pozdrówka.
Nawet nie wiedziałam, że z bliska taki wypastowany ten zielony pluskwiak...
Ładne zdjęcia robisz Bogdziu, u Ciebie zawsze jest co oglądać
Macham i pozdrawiam.
Przepraszam, ze Cię molestuję czasem z tymi rodkami...
Byłam , widziałam , nawet napisałam pare słów. Pewnie ze sie ciesze jak sie ptaszki dobrze wychowały . Dzis dobrą wiadomośc o ptaszkach miała również Gaby 3003. Pozdrawiam Gabrysiu.
Makolągwa, pliszka siwa, gąsiorek...sporo ptasich tematów , ciągnie właścicieli ogrodów do skrzydlatych sprzymierzeńców, tutaj na ogrodowisku dzięki Twojej pasji.
Pozdrawiam i uśmiechnij się
Cieszę sie ze tyle osób zwraca więcej uwagi na ptaki , zasługuą na to.Moich wiadomości nie starcza by wszystko o nich wiedziec ale ludzie sami też znajdą. Muszę do Ciebie zajrzec bo ostatnio nic nie napisałam a masz pieknie.
Bożenko, serial sójkowy obejrzałam, ależ te Twoje ptaszki sprytne
Robaczki też ładne, ale pokaż jeszcze troszkę rh. U mnie już koniec Obrywam już ostatnie kwiatki, troszkę mi smutno
Dobrze, że jaśmin pachnie, to duża pociecha