Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:49, 11 cze 2013

irena_milek napisał(a)
Bożenko, sprawdzałam piwonię, umknęło ci, pisałam już
ma lekko różowe płatki na samym początku, potem jak kwiaty się rozchylają jest już tylko biała, więc na pewno masz właściwą piwonię

Może i pisałaś , moze i czytałam ale jestem tak skołowana że nie pamiętam, dzieki Irenko.
Bogdzia 19:53, 11 cze 2013

irena_milek napisał(a)
Obejrzałam serial sójkowy, piękny ptaszek
robaczek też niczego sobie i do tego pożyteczny
u mnie, jak były dziewczyny, straszył szerszeń i nietoperze, fruwały zawzięcie
w donicy tez mam jakieś lilie, zaraz zakwitną, a te w ziemi prawie już, ale brak im słońca, zbyt dużo deszczów; dziś ciut lepiej, nie leje, pooli schnie, ale niektórych potężnie zalało, nam póki co, upiekło się
pozdrawiam
dziewczyny kochane oskubały u mnie przekwitłe rh

Nietoperze zjadają komary więc dobrze jak są szczególnie w tym roku kiedy jest tyle deszczu.Bac się nie ma czego , szerszeń tez sam nie atakuje, a jak dziewczyny mają już doświadczenie w obrywaniu rh to podeślij je teraz do mnie.
Bogdzia 19:53, 11 cze 2013

agniecha973 napisał(a)

Odleciał rano, ale sporą porcję niespodzianki na parapecie po sobie zostawił

Bogdziu, chcę maka, ale nie teraz. Jak zwykle proszę - rozmnażaj, kiedyś Cię napadnę i zagrabię pół ogrodu

Dobrze poczekam na Twój przyjazd.
Luki 19:57, 11 cze 2013

Witaj Bogdziu.

Poprostu brak mi słów.
Masz przecudowny ogród pod każdym względem. Chciałbym widzieć swoją mine jak zobaczyłem te olbrzymie kwitnące różaneczniki i to w takie ilości. Zobaczenie tego na żywo musi być wielkim przeżyciem.
Strasznie się ciesze, że moge oglądać tak piękny ogród
Bogdzia 20:10, 11 cze 2013

Luki napisał(a)
Witaj Bogdziu.

Poprostu brak mi słów.
Masz przecudowny ogród pod każdym względem. Chciałbym widzieć swoją mine jak zobaczyłem te olbrzymie kwitnące różaneczniki i to w takie ilości. Zobaczenie tego na żywo musi być wielkim przeżyciem.
Strasznie się ciesze, że moge oglądać tak piękny ogród

Dzięki Łukaszu za miłe słowa . Napisałam już u Ciebie i tu powtórzę że zapraszam w przyszłym roku do mojego ogrodu.Pozdrawiam.
bociek 20:28, 11 cze 2013

Sojka akrobatka Ja sypie slonecznik moim ptaszkom, przylatuja na stale sikorki roznej masci, dzwonce, czasem wroble, sojka tez przylatuje, buszuje w trawniku razem ze srokami i kawkami, czasem zajrzy do karmnika A "moje" golebie grzywacze wyszly z gniazda, jeszcze nie lataja, ale oddalaja sie coraz bardziej od gniazda, codziennie siedza kilka galezi dalej. Matka przylatuje i karmi je, ale wiem, ze niedlugo mnie pozegnaja Mam nadzieje, ze jeszcze wroca do tego gniazda, fajnie jest miec taki punkt obserwacyjny na wyciagniecie reki.
Sciskam Bozenko
Bogdzia 20:35, 11 cze 2013

bociek napisał(a)
Sojka akrobatka Ja sypie slonecznik moim ptaszkom, przylatuja na stale sikorki roznej masci, dzwonce, czasem wroble, sojka tez przylatuje, buszuje w trawniku razem ze srokami i kawkami, czasem zajrzy do karmnika A "moje" golebie grzywacze wyszly z gniazda, jeszcze nie lataja, ale oddalaja sie coraz bardziej od gniazda, codziennie siedza kilka galezi dalej. Matka przylatuje i karmi je, ale wiem, ze niedlugo mnie pozegnaja Mam nadzieje, ze jeszcze wroca do tego gniazda, fajnie jest miec taki punkt obserwacyjny na wyciagniecie reki.
Sciskam Bozenko

Pięknie to opisałaś , aż serce rosnie jak sie czyta.Jak gołębiom udało sie wychowac szczęsliwie młode to na pewno w przyszłym roku też zawitaja do Twego ogrodu, cenia sobie takie bezpieczne miejsca.Pozdrawiam Kasiu serdecznie.
Bogdzia 21:37, 11 cze 2013

Dziś zdjęcia z zachodu słoneczka którego przez cały dzień nie było a wieczorem nagle sie pokazało.

reni 21:41, 11 cze 2013

Bogdzia, widok niesamowity
Bogdzia 21:43, 11 cze 2013

reni napisał(a)
Bogdzia, widok niesamowity

Też tak pomyślałam jak zobaczyłam i od razu z aparatem do ogrodu poleciałam.