Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:28, 27 cze 2013

popcarol napisał(a)
Ładny dzień, ale chłodny! Muszę trawnik skosić przed urlopem, może się uda wieczorkiem?
buziaki

Ciekawe czy skosiłaś , muszę zajrzec do Ciebie.
Bogdzia 20:30, 27 cze 2013

asc napisał(a)
Bogdziu u mnie nie pada.. ale pochmurno
Wstawiłam u siebie tego liliowca ... zobacz czy ci pasuje.. drugi jest taki sam tylko ciemno pomarańczowy... spróbuję go posadzić obok twojego... będzie fajne niskie piętro w podobnej kolorystyce

Byłam , widziałam ale jeszcze do Ciebie wpadnę.
Bogdzia 20:32, 27 cze 2013

Mariusz napisał(a)
Witaj Bogdziu , przychodzę z pozdrowieniami i spóźnioną Świtezianką

Widzę ze była miła uroczystośc i nastrojowa.Fajnie że jeszcze są takie uroczystości.Dzięki za zdjecie i pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 20:34, 27 cze 2013

Kindzia napisał(a)
Wreszcie słoneczko dotarło Bogdziu Wystarczyło spojrzeć na Twój kwiat paproci i już szczęście mam Jak to czasem niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba

Chetnie się szczesciem wynikającym ze znalezienia tego kwiatu ze wszystkimi podzielę i fajnie ze to juz działa i masz słoneczko.
popcorn 22:20, 27 cze 2013

Skosiłam, częściowo Buziaki! Komary mnie pogryzły
weronika77 22:42, 27 cze 2013

Bogdziu, poproszę o mini sadzonkę (spokojnie, jak się znajdzie) tego pełnego liliowca co widziałam u Ani asc, niech tam gdzieś rośnie aż będzie okazja wymienić go na coś ode mnie (pamiętam o skalnicach na razie ).Pozdrawiamy.
Mala_Mi 23:14, 27 cze 2013

eliza3 23:32, 27 cze 2013

Bogdziu, nie mogłam sobie odmówić zajrzenia jeszcze dzisiaj do Ciebie,
Ptaszki jak zwykle cudne, wiesz jak lubię je oglądać
Dzisiaj miałam kompana przy poszerzaniu rabatki, kopciuszka... biegał i czekał kiedy się odsunę i wtedy szybciutko wskakiwał na rabatkę i wyjadał mrówki, które wykopałam.
Wcale nie czekał. aż się oddalę, stałam tuż obok, a on nic sobie nie robił z mojej obecności
Szkoda, że nie miałam aparatu...
Bogdzia 11:45, 28 cze 2013

popcarol napisał(a)
Skosiłam, częściowo Buziaki! Komary mnie pogryzły

Czytałam u Ciebie, jeśli trawa na pozostałej częsci mala to można uznac ze skosiłaś wszystko co trzeba i mozesz spokojnie jechac na urlop.Nad jeziorami komarów może byc jeszcze więej, niestety. Pozdrówka Karola.
Bogdzia 11:51, 28 cze 2013

weronika77 napisał(a)
Bogdziu, poproszę o mini sadzonkę (spokojnie, jak się znajdzie) tego pełnego liliowca co widziałam u Ani asc, niech tam gdzieś rośnie aż będzie okazja wymienić go na coś ode mnie (pamiętam o skalnicach na razie ).Pozdrawiamy.

Weroniko bardzo chętnie ale musisz poczekac. W tamtym roku chciałam dac tego moim zdaniem pięknego liliowca wszystkim których lubie i dokładnie podzieliłam sadzonki miedzy Anię , Irenkę , Roberta, Ell iAldonkę i jeszcze innych i sobie zostawiłam też tylko jedną więc musi sie rozrosnac bo w tej chwili nie mam. Irenka oddała swoją Robertowi bo była samolotem i nie bedzie miala.Tak że jeśli bedziesz cierpliwa to powinnam miec w przyszłym roku.Pozdrówka.