Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:47, 08 lip 2013

popcarol napisał(a)

Czyli Robin Hood do dostania gdzieś w okolicy? Zdradzisz dzie?
buziaki

U tego pana u którego wiosna kupowaliscie pod halą.
Gabriela 21:50, 08 lip 2013

Bogdzia napisał(a)

To jest piękne zestawienie, Arabelki kwitną długo i obficie i mają "nienachalne" kwiaty, miałaś świetny pomysł. Ale nie rozumiem, jak mogłaś chcieć zrezygnować z róż! Na szczęście tak się nie stało.
Dziękuję, bo dostałam znowu dedykowane zdjęcia.
Bogdzia 22:06, 08 lip 2013

Gabriela napisał(a)

To jest piękne zestawienie, Arabelki kwitną długo i obficie i mają "nienachalne" kwiaty, miałaś świetny pomysł. Ale nie rozumiem, jak mogłaś chcieć zrezygnować z róż! Na szczęście tak się nie stało.
Dziękuję, bo dostałam znowu dedykowane zdjęcia.

Denerwowało mnie to że marzły i kiedy wczesna wiosna można było kupic róże to ja nigdy nie wiedziałam czy one zmarzły czy nie a potem już nie można było kupic i tak stale. Postanowione jednak że róże tez bedą i powojniki z nimi dobrze wyglądaja. Pozdrówka Gabrysiu.
Bogdzia 22:10, 08 lip 2013

W tej chwili najbardziej w moim ogrodzie podobaja mi sie te lilie.

reni 22:11, 08 lip 2013

Są piękne
Bogdzia 22:13, 08 lip 2013

Biegam do nich co troche z aparatem i za chwilę wracam niczym ten owad który tez odlatuje i powraca oczarowany.

Bogdzia 22:15, 08 lip 2013

reni napisał(a)
Są piękne

Też tak mysle. Kwitną jeszcze inne ale tylko tym zdjecia robię i żabom które uwielbiam.
Mala_Mi 22:46, 08 lip 2013

Wcale się nie dziwię, że uwielbiasz te lilie

Ty mnie zaraziłaś rh..to ja cie pysznogłówkami.... i mamy remis...

Kurde miałam nie zaglądać... bo mnie świt zastanie.. ..
Mala_Mi 22:50, 08 lip 2013

Acha, ja tej żółtej lili nie mam.. chyba że się ociąga z kwitnieniem... Jak mi S. przyjedzie to go wrzucę do kałuży niech sprawdzi ile mam doniczek od Roberta.. i muszę dać nawóz, bo mam słabe lilie.... i nie jet to mój wymysł.. pokazałam Mariuszowi dokładne foty i sie ze mną zgadza Przywiozłam od Mariusza z ogrodu 2 worki ziemi do lilii, będę wymieniać i dosypywać Ależ fajną ziemie ma Mariusz.... czarna ,sypka, żyzna..... miałam ochotę w nią wsadzić ręce.... ale niestety musiałam jechać autem i służbowo.. i .. wiec sie zachowałam jak przystało.
22:51, 08 lip 2013
Bogdziu, pisałam do Ciebie ale gdzieś mi ten post ....coś trafiło, to zapytam raz jeszcze. Gdybyś mogła mi poradzić jakieś wysokie RH takie aby przed thujami posadzić w białym kolorze. Chodzi mi o nazwy jakieś, to dziękuję z góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies