Aniu nie jest wcale tak dobrze ale dosyc się nasiedziałam w domu . Od ponad miesiąca nigdzie nie wychodziłam poza lekarzem , nawet do ogrodu to pora coś w końcu zobaczyc, choc oczy na słońcu bolą, ale nie ma co narzekac, fajnie bedzie i to najważniejsze.Pozdrawiam serdecznie.
Celinko witam , mam nadzieje ze u Ciebie prace w domu już się kończa , zaraz zajrzę sprawdzic to. W nowym mieszkanku nowe siły i zadowolenie więc oby jak najszybciej. Pozdrawiam serdecznie.
Jak Ty wiesz co ja czuję . Od ponad mieiąca z nikim sie bezpośrednio nie kontaktujemy i w końcu czeka mnie wycieczka z przemiłymi osobami i wsród roślin. Cieszę się bardzo Na poprawę wieku flekowego ufarbowałam nawet dziś włosy i już jestem gotowa na spotkanie.Musi byc super.Pozdrówka Aniu.