Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

luiza_jakubo... 20:58, 14 wrz 2013

Bożenko ja też żartuje ,ponieważ po przyjeździe zastanawiałam się u kogo zostawiłam swoje zakupy, Przecież to niemożliwe, żebym kupiła tylko tyle, Niestety to prawda. Jeszcze raz buziaki.
Bogdzia 21:02, 14 wrz 2013

luiza_jakubowska napisał(a)
Bożenko ja też żartuje ,ponieważ po przyjeździe zastanawiałam się u kogo zostawiłam swoje zakupy, Przecież to niemożliwe, żebym kupiła tylko tyle, Niestety to prawda. Jeszcze raz buziaki.

No to kamień z serca bo już myślałam że sie obraziłaś , choc nie bardzo mogłam w to uwierzyc.Trudno faktycznie uwierzyc że tak mało kupiłas.Buziaki.
jotka 22:09, 14 wrz 2013

Kolejną fajną wycieczkę miałaś Będzie co sadzić a jutro miłego dnia
Madzenka 23:31, 14 wrz 2013

Przyjmnie jest sędzić taki wspólny dzień zakupowy

Bożenko czy teraz jest dobry moment na przesadzenie azali japońskich? Są zdrowe, nic im nie dolega, tylko planuję zmienić ich lokalizację.
Margarete 00:50, 15 wrz 2013

Witaj Bożenko,
widzę że wyprawa była udana zarówno pod wzgledem pogody, zakupów jaki towarzyskim.
Nie mogło byc przecież inaczej z takimi fajnymi ogrodowiskowymi dziewczynami jak Karolina, Kasia czy Mariolka...... Żałuję,że tym razem nie mogłam być z Wami ale cóż ...obowiązki zawodowe czasem lubia pokrzyżowac nasze plany
Podobnie jak i u Karoliny ciekawi mnie gdzie posadzisz swoje nowe nabytki. Choć i tak wydaje mi sie że tymsz lżejszy orzech do zgryzienia niz Karola, bo twój ogród większy. Widziałam u Karoli na zdjęciu,że kupiłaś taką sama lub podobna brązową trawke jak tydzien temu z nami. Rozumiem, że ona wyląduje razem z tymi już posadzonymi na nowej rabacie która ostatnio u ciebie oglądałam.
Fajnie,że spędziłyści kolejny miły dzien razem i wśród roslin...zazdroszczę....
wiunia 00:53, 15 wrz 2013

Bożenko pozdrawiam niedzielnie
agniecha973 01:02, 15 wrz 2013

Zdjęcia z kiermaszu BOMBA! A ten wózek to jak kondukt żałobny No i mięsiwo z grilla. Poczułam ten dym... fuj...
Pozdrawiam. Uśmiechnęłam się po tej relacji. Idę zobaczyć co ma Karola.
kraania 07:20, 15 wrz 2013

Bogdziu dopiero u Ciebie zobaczyłam, że przecież planowałam w tym roku wybrać się do Skierniewic . Może w przyszłym roku będę miała lepszą pamięć Pozdrawiam
Bogdzia 07:38, 15 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Przyjmnie jest sędzić taki wspólny dzień zakupowy

Bożenko czy teraz jest dobry moment na przesadzenie azali japońskich? Są zdrowe, nic im nie dolega, tylko planuję zmienić ich lokalizację.

Dzień był bardzo miły ale wieczorem padłam. Dziś wnuczki, stęskniłam sie do nich ogromnie.Azalię przesadzaj teraz, ale już ,żeby się przed zimą ukorzeniła a jak nie teraz to pod koniec zimy jak ziemia rozmarznie.Miłej niedzieli.
Bogdzia 07:40, 15 wrz 2013

kraania napisał(a)
Bogdziu dopiero u Ciebie zobaczyłam, że przecież planowałam w tym roku wybrać się do Skierniewic . Może w przyszłym roku będę miała lepszą pamięć Pozdrawiam

Aniu nic straconego bo tam dziś jest dalszy ciąg obchodów a ceny pewnie będą nizsze bo nie będą chcieli wracac z towarem do domu.Pakuj się , bierz kasę i jedz.Miłego dnia.