Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

popcorn 19:44, 14 wrz 2013

Bożenko dziękuję za gościnę, przepyszny obiad (podziękuj proszę M) Kompot wymiata, jak zwykle I miłe towarzystwo i wspólne rozmowy i kupowanie

I nie dziękuję za roślinki, już posadzone Buziaki!!

Bogdzia 19:45, 14 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Macham Bogdziu i już jestem na bieżąco bo troszkę miałam zaległości Pobawiłam się z wiewiórką i uciekam

Jestem zazdrosna o wiewiórki , ze mną się bawią tylko w chowanego.Pozdrawiam Marzenko.
Bogdzia 19:50, 14 wrz 2013

popcarol napisał(a)
Bożenko dziękuję za gościnę, przepyszny obiad (podziękuj proszę M) Kompot wymiata, jak zwykle I miłe towarzystwo i wspólne rozmowy i kupowanie

I nie dziękuję za roślinki, już posadzone Buziaki!!

Szybka jestes , ja jeszcze z tydzień minimum potrzymam zanim wymyślę gdzie je posadzic. Na pierwszym zdjeciu ktoś inny miał ochotę zebyś go (ją ) uwieczniła,Co do kompotu to tak jak mówiłam babcia robi najlepszy kompot na świecie , nawet jak zrobił go dziadek. Lubię wycieczki z Tobą, zawsze jest super.

Bogdzia 19:58, 14 wrz 2013

No to Karola zaczęła wątek Skierniewicki. Ja zrobiłam tylko trzy zdjęcia.... Tyle było ludzi i wrazeń że nie było czasu na robienie zdjec, zresztą aparat w mojej wielkiej torbie przysypałam kupionymi cebulkami i nie mogłam się do niego dokopac. Spotkałyśmy Panią Przyrodę z przemiłą koleżanką oraz Kuklika i Goniaka, a głównie biegałyśmy za Kasią która wykupywała wszystkie najładniejsze róże w takim tempie że jedynie Karolina coś tam jeszcze kupiła bo Kasia jej podtykała te których sama nie kupiła. No to daję moje trzy zdjęcia , tragedia......

Jeśli ktoś chce zobaczyc więcej i ciekawsze zdjecia to zapraszam do wątku Karoliny .
Dziękuje serdecznie Kasi i jej M za umozliwienie dojechania i powrotu i miłe towarzystwo, również Mariolce i jej Koleżance za towarzystwo i prezent, Mariolka wczoraj biedna przygotowywała dla nas mus (?) z derenia jadalnego. Buziaczki dla Wszystkich dzisiejszych TOWARZYSZY.

Bogdzia 20:00, 14 wrz 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Witam i o zdrowie pytam
Coraz bardziej ten kosmos mi się podoba , zauracza swoją delikatnością

Różni się od innych kosmosów głównie wysokością tzn jest o połowę niższy i kwiaty ma mniejsze.Pozdrawiam Madziu serdecznie.
Bogdzia 20:02, 14 wrz 2013

bacowa napisał(a)
Bodziu stokrotne dzięki za zobrazowanie wielkości jagody amerykańskiej ,no nie sądziłam że one są takie wielkie .
pozdrawiam Ewa

Nie ma za co , jesli jeszcze cos chcesz zobaczyc chętnie zrobie zdjęcie Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 20:04, 14 wrz 2013

asc napisał(a)
Udanej wycieczki..
A o jakość kompostu zapytaj Małgosię, bo ona tam kupuje.. na pewno swój kompost jest lepszy A skąd go tyle wziąć.. a tu cena bardzo atrakcyjna I na pewno kompost będzie lepszy niż ziemia w workach z marketu
Widzę, że kosmos pokazałaś Basi, wiec ja już nie muszę szukać fotek .. Twój ładniejszy bo gęściej posadzony

Aniu Małgosię na pewno spytam ale dziś już mam od dziewczyn informacje ze nie warto go kupowac bo sa w nim śmieci i ta torba za 4zł to tylko 20kg więc bardzo mało, ale jeszcze z Gosia pogadam i zobaczę co ona powie.
Bogdzia 20:05, 14 wrz 2013

irena_milek napisał(a)
Jaki cudny ten siarkowy!! wiedziałam, że tych skarbów masz, stanowczo za mało pokazujesz
udanej wycieczki, mimo deszczu jest ciepło, dla roślin idealna pogoda

Musze jeszcze pozbierac nasionka to jak bedziesz chciała i Madzia to Wam wyślę.Pozdrówka.
Mala_Mi 20:18, 14 wrz 2013

Tylko 3 foty... a;\le te drugie foto bardzo mi sie podoba...
I wypasione żurawki.... piękne...
Co sobie kupiłaś, bo chyba widziałam w torbie jeżówek
Krys 20:24, 14 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Bożenko zazdroszczę wycieczki ,ale .. w przyszłym roku
A mogę się uśmiechnąć o nasionka kosmos siarkowego