Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Krys 20:37, 13 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Krysiu Ty zapracowana ciągle jesteś a my sie spotykamy, moze w przyszłym roku znajdziesz czas na łódzkie spotkania. Pozdrówka śle.

Bożenko mysle ,ze w przyszłym roku bedzie lepiej i dołacze do łódzkich spotkań ładnej pogody życze jutro
Bogdzia 20:43, 13 wrz 2013

weronika77 napisał(a)
Bogdziu, nie jadę do Skierniewic w tym roku. Liczę na Twoje fotorelacje. Jak miło, że pamiętasz o kwiatkach dla mnie. Odbiorę je przy innej okazji, też pamiętam o skalnicach dla Ciebie, i co jeszcze...
Pozdrawiam jesiennie ale cieplutko.

Liliowiec jest w doniczce , poczeka na Ciebie. Nie wiem czy zdjęcia będą bo może deszcz padac, no i jeśli kupimy dużo roslin to nie bedzie rąk do robienia zdjec, a wiesz ze tam dośc daleko trzeba nosic zakupy.Weroniko tylko skalnice chyba, ale nie spieszy sie.Astry masz prześlicze , cudne.Pozdrówka przesyłam.
Bogdzia 20:46, 13 wrz 2013

Krys napisał(a)

Bożenko mysle ,ze w przyszłym roku bedzie lepiej i dołacze do łódzkich spotkań ładnej pogody życze jutro

Taka mam nadzieje , miło sie bedzie spotkac również z Tobą a i grupa łódzka sie coraz bardziej rozrasta , wielu osób nie znasz. Co do pogody to u nas właśnie pada , nie wiadomo jak bedzie jutro.Miłego weekendu Krysiu.
barbara_kraj... 00:00, 14 wrz 2013

Sporo stronek do czytania mi się nazbierało
Ogród, jak zwykle, o każdej porze roku piękny
Wyczytałam, że kosmos siarkowy uprawiasz, chcialam obejrzeć, ale zdjęcia znaleźć nie byłam w stanie /za to inne widziałam/ Fajnie, że zawiązuje nasiona, pozbieram

Bogdzia 06:27, 14 wrz 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Sporo stronek do czytania mi się nazbierało
Ogród, jak zwykle, o każdej porze roku piękny
Wyczytałam, że kosmos siarkowy uprawiasz, chcialam obejrzeć, ale zdjęcia znaleźć nie byłam w stanie /za to inne widziałam/ Fajnie, że zawiązuje nasiona, pozbieram

Proszę Basiu masz kosmos siarkowy

A ja mam dziś wycieczke do Skierniewic, mam nadzieje ze deszcz nie zepsuje nam tego dnia.Miłego dnia wszystkim życze.
Madziarzeszow 06:42, 14 wrz 2013

Witam i o zdrowie pytam
Coraz bardziej ten kosmos mi się podoba , zauracza swoją delikatnością
bacowa 07:30, 14 wrz 2013

Bodziu stokrotne dzięki za zobrazowanie wielkości jagody amerykańskiej ,no nie sądziłam że one są takie wielkie .
pozdrawiam Ewa
Mala_Mi 09:59, 14 wrz 2013

Udanej wycieczki..
A o jakość kompostu zapytaj Małgosię, bo ona tam kupuje.. na pewno swój kompost jest lepszy A skąd go tyle wziąć.. a tu cena bardzo atrakcyjna I na pewno kompost będzie lepszy niż ziemia w workach z marketu
Widzę, że kosmos pokazałaś Basi, wiec ja już nie muszę szukać fotek .. Twój ładniejszy bo gęściej posadzony
Milka 10:09, 14 wrz 2013

Jaki cudny ten siarkowy!! wiedziałam, że tych skarbów masz, stanowczo za mało pokazujesz
udanej wycieczki, mimo deszczu jest ciepło, dla roślin idealna pogoda
Madzenka 14:53, 14 wrz 2013

Macham Bogdziu i już jestem na bieżąco bo troszkę miałam zaległości Pobawiłam się z wiewiórką i uciekam