Liliowiec jest w doniczce , poczeka na Ciebie. Nie wiem czy zdjęcia będą bo może deszcz padac, no i jeśli kupimy dużo roslin to nie bedzie rąk do robienia zdjec, a wiesz ze tam dośc daleko trzeba nosic zakupy.Weroniko tylko skalnice chyba, ale nie spieszy sie.Astry masz prześlicze , cudne.Pozdrówka przesyłam.
Taka mam nadzieje , miło sie bedzie spotkac również z Tobą a i grupa łódzka sie coraz bardziej rozrasta , wielu osób nie znasz. Co do pogody to u nas właśnie pada , nie wiadomo jak bedzie jutro.Miłego weekendu Krysiu.
Sporo stronek do czytania mi się nazbierało
Ogród, jak zwykle, o każdej porze roku piękny
Wyczytałam, że kosmos siarkowy uprawiasz, chcialam obejrzeć, ale zdjęcia znaleźć nie byłam w stanie /za to inne widziałam/ Fajnie, że zawiązuje nasiona, pozbieram
Udanej wycieczki..
A o jakość kompostu zapytaj Małgosię, bo ona tam kupuje.. na pewno swój kompost jest lepszy A skąd go tyle wziąć.. a tu cena bardzo atrakcyjna I na pewno kompost będzie lepszy niż ziemia w workach z marketu
Widzę, że kosmos pokazałaś Basi, wiec ja już nie muszę szukać fotek .. Twój ładniejszy bo gęściej posadzony
Jaki cudny ten siarkowy!! wiedziałam, że tych skarbów masz, stanowczo za mało pokazujesz
udanej wycieczki, mimo deszczu jest ciepło, dla roślin idealna pogoda