Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

bociek 16:27, 15 wrz 2013

Witaj Bozenko, Mam takie zaleglosci, ze az wstyd sie przyznac. Nie bylo mnie na Ogrodowisku prawie miesiac i nie bedzie znowu przez jakis czas Za duzo sie dzieje ostatnio, ale na szczescie nic strasznego, wiec w sumie pozytywnie

A skoro widze, ze jestes na forum to znaczy, ze z oczami juz lepiej Dbaj o siebie Bozenko

Sciskam i do nastepnych literek, mam nadzieje, ze wkrotce
Gabriela 16:37, 15 wrz 2013

Czytam tutaj, że kupiłaś cebulki czosnku niedźwiedziego. Marzy mi się on, nasiona siałam i nic nie wyszło. Poszukam tych cebulek, skoro się pojawiły na rynku i może wreszcie się doczekam. One są małe, jak szczypiorku, czy ciut większe?
Domyślam się że posadzisz w części leśnej? Jak się rozrośnie ten czosnek, pięknie wygląda i jak dla mnie całkiem fajnie pachnie, podobno zapach się psuje przy przekwitaniu. Ale mnie to nie zniechęca.
No i martagonowa kolekcja się powiększy w Twoim ogrodzie.
gierczusia 16:52, 15 wrz 2013

35 cebulek tulipanów .... Nooo ładnieeee
gierczusia 16:54, 15 wrz 2013

asc napisał(a)
Tylko 3 foty... a;\le te drugie foto bardzo mi sie podoba...
I wypasione żurawki.... piękne...
Co sobie kupiłaś, bo chyba widziałam w torbie jeżówek

Też mi się żurawkowo podobało ... I znów mi ślinka cieknie
Bogdzia 19:08, 15 wrz 2013

Ewa napisał(a)
Bogdziu wpadam, zeby Ci powiedzieć,ze myślę o Tobie do tego stopnia, że mi sie śniłaś dziś w nocy

Pozdrawiam serdecznie

Bardzo mi miło Ewciu że o mnie pamiętasz . Ja ostatnio troszke zaczęłam jeździc z dziewczynami i przy tej okazji myśle często o tych podróżach które w tym roku przeszły mi koło nosa, więc i o Tobie.Wyobraź sobie ze Twoja naleweczka do dziś stała nietknięta. Byliśmy na antybiotykach i nie było mowy o tym by ją spróbowac ale dzis mi sie przypomniało że jeszcze nie próbowaliśmy. Jest świetna ale bardzo mocna, zapch , kolor i smak zupełnie niezwykły, z przyjemnością sie pije. Dzięki sedeczne. Ciekawe jak ja Ci sie śniłam, dobrze czy źle?Mam nadzieję ze koszmarów w związku ze mną nie przezywałas. Pozdrawiam serdecznie, buziaki.
Bogdzia 19:15, 15 wrz 2013

Kondzio napisał(a)
pozdrawiam niedzielnie i buziaka wysyłam hi hi hi

Odpozdrawiam , miło mi że o mnie pamiętasz.
Bogdzia 19:18, 15 wrz 2013

Urszulla napisał(a)
zakupy Bogdziu skromne...rozumiem, na Twój brak miejsca ....a i tak się rozrosną
pozdrawiam, fajnie że mogłaś z dziewczynami spędzić czas

Ja już teraz mogę tylko skromne zakupy robic ale i tak sprawiają mi mnóstwo radości.A dziewczyny sam miód i orzeszki , zreszta to sama wiesz.Cieszę sie ze zaczynamy się spotykac w łódzkiej grupie , jak jest blisko to jednak łatwiej sie spotkac. Pozdrawiam Ula serdecznie.
Joku 19:22, 15 wrz 2013

Zazdroszczę wam tych Skierniewic w pobliżu. Wspominam z przyjemnością piękne widoki z mojego wiosennego wyjazdu.
Elfik 19:33, 15 wrz 2013

Bożenko, melduję, że w mojej serdecznej pamięci też zawsze jesteś, i nawet przesadzałam 2 rodo myśląc o Tobie. Teraz dopiero widzę, jak bardzo rozsądnie trzeba wszystko sadzić, żeby roślinkom nie dokuczać przesadzaniem. Jeszcze chyba przesadzę 2 azalie japońskie, bo na jeden włazi rozrastająca się trawa, a na drugi ta potężna złocista tuja, co to radziłaś, by jej czubek przyciąć, bo sięgnie nieba. Czytałam o Waszych kłopotach zdrowotnych - ech! ...- ale na zdjęciu widziałam Cię, jak zwykle, promiennie roześmianą, co zresztą mnie nie dziwi, bo inną Cię nigdy nie widziałam
Ściskam mocno!
Bogdzia 19:34, 15 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Bogdziu...na emeryturę do do Pszczyny mam się przeprowadzić

Chimeryczny żółty powiadasz...gdybym ja wtedy Ciebie miała, pewnie by go u mnie nie było...na razie niespecjalnie mu u mnie...
Miłego dnia Bogdziu U nas słonecznie na razie

Fakt tego bym Ci nie doradziła kupic ale moze akurat u Ciebie sie uda go ładnie wyhodowac????Wiem ze Ty emeryture juz zaplanowałaś w tej Pszczynie ale przecież plany można zmieniac. Nie licze jednak na ich zmianę , bardziej na jakieś spotkanie z Toba . Pozdrówka śle.