Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:46, 05 wrz 2012

weronika77 napisał(a)

Czerwona słonecznica (delosperma)

Ja miałam w tamtym roku bordową ładną, ale zimy nie przetrwała, chociaż trzymałam pod szkłem przed wilgocią. W tym roku kupiłam żółtą, rozrosła się ale kwiatów skąpo było. Czy przetrwa zimę...

Ja mam żółtą, jasny fiolet, ciemny fiolet no i ta czerwona. Będę niepocieszona jesli nie przetrzymają zimy. A może by je w domu przetrzymac ale ile zmieści sie w doniczce?

Jeszcze zapomnałam napisac że oprócz czerwonej która jest kupiona kilka dni temu pozostałe bardzo ładnie kwitły a ciemno fioletowa ciągle jeszcze kwitnie.
Bogdzia 20:51, 05 wrz 2012

Ewa napisał(a)

Pozdrawiam raniutko

Rano wstałas a ja nie mogłam zasnąc to i dłużej troszkę pospałam.Miłego dnia Ewo.( Zazdroszcze Wam spotkania u Kapiasów).

Bożenko myślami będziemy z Wami, a tu ciasteczko ze śliwkami na osłodę

Ewciu przyniosłaś mi takie piękne i pyszne ciasto a ja jakoś Cię opuściłam przy odpisywaniu--przepraszam.Uwielbiam ciasto ze śliwką i wogóle sliwki uwielbiam.Pozdrawiam Cię serdecznie.
eliza3 20:52, 05 wrz 2012

Witaj Bogdziu, przyjmuj gości, chodź w gości, wszak nie samym ogrodowiskiem człowiek żyje
Życzę udanych spotkań, wspaniałych wrażeń, dobrego humoru i pięknej pogody, bo ona też się przydaje w spotkaniach towarzyskich.
Serdecznie pozdrawiam.
EPODLAS 20:54, 05 wrz 2012

Bogdziu,bardzo przyjrzałam się kowalikowi. On ma taki niebieski grzbiecik jak na zdjęciu? Będę go wypatrywać i po tym kolorze go chyba rozpoznam. Gratuluję wiedzy o ptakach.
Bogdzia 21:21, 05 wrz 2012

eliza3 napisał(a)
Witaj Bogdziu, przyjmuj gości, chodź w gości, wszak nie samym ogrodowiskiem człowiek żyje
Życzę udanych spotkań, wspaniałych wrażeń, dobrego humoru i pięknej pogody, bo ona też się przydaje w spotkaniach towarzyskich.
Serdecznie pozdrawiam.

Masz racje pogoda jest bardzo ważna bo o wiele przyjemniej siedziec na powietrzu niż w domu.Dzięki i pozdrawiam.
Bogdzia 21:26, 05 wrz 2012

EPODLAS napisał(a)
Bogdziu,bardzo przyjrzałam się kowalikowi. On ma taki niebieski grzbiecik jak na zdjęciu? Będę go wypatrywać i po tym kolorze go chyba rozpoznam. Gratuluję wiedzy o ptakach.

Ja bym powiedziała że jest szaro popielaty ale że te zdjęcia były robione w cieniu to kolory są bardziej niebieskie. Pozdrawiam Bożenko i życzę spotkania z nim choc to ptaszek głównie żyjący w lasach, ale może masz w pobliżu las.
aldonaz 21:32, 05 wrz 2012

Życzę miłych spotkań, dużo wrażeń i udanej pogody u schyłku lata. Pozdrawiam
Bogdzia 21:55, 05 wrz 2012

aldonaz napisał(a)
Życzę miłych spotkań, dużo wrażeń i udanej pogody u schyłku lata. Pozdrawiam

Aldonko dzięki za życzenia a Ty pewnie już pracą zajęta jesteś. Serdecznie pozdrawiam.
an_tre 22:23, 05 wrz 2012

Witaj wieczorową porą robię chociaż krótkie wypady do miłych mi ogrodów pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Krys 22:30, 05 wrz 2012

Bożenko pozdrawiam serdecznie