Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Milka 14:34, 04 wrz 2012

Oj Bożenko, tyle stronek!!
zdięki za odwiedziny w ZOO; kolejny upolowany ptaszek

a i słyszę, że na oku nowe rośliny, ciekawa jestem jakie?
eliza3 16:57, 04 wrz 2012

kowaliki wczoraj zrobione, oczywiście musiałam je poczęstowac żeby można było z bliska zdjecia zrobic.

Kowalik !!! Bingo byłam na spacerze i ten maleńki ptaszek wyróżniał się ubarwieniem wśród wróbli. Był tak śliczny, że zwróciłam na niego uwagę.
Dziękuję Bogdziu i serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 20:36, 04 wrz 2012

Tess napisał(a)

Na razie nie mogę sie podzielic bo ciągle jestem na etapie dokupywania .Może ktos ma nadwyżki. Pozdrawiam i zyczę miłego dnia.

Aleja nie w tym sensie, że od Ciebie, Bożenko
Przecież doczytałam, że dopiero nabyta
Miłego dnia

Teresko wiem że Ty nie w tym sensie, to ja głośno myślałam że nie mam sie czym podzielic bo chętnie to robię.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 20:41, 04 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
Oj Bożenko, tyle stronek!!
zdięki za odwiedziny w ZOO; kolejny upolowany ptaszek

a i słyszę, że na oku nowe rośliny, ciekawa jestem jakie?

Wycieczka po zoo była fajna. Zakupy roslinne już bez planów bo nic sie nie mieści i raczej wykopywac trzeba ale jak spotykam coś co mi sie podoba to miejsce znajduję nawet kosztem innego.W każdym badz razie już szkółkarze niewiele na mnie zarobią bo moje rh zajęły cały ogród.Może to i dobrze bo rośliny coraz droższe a za emeryturę co rok mniej można kupic.
Bogdzia 20:45, 04 wrz 2012

eliza3 napisał(a)
kowaliki wczoraj zrobione, oczywiście musiałam je poczęstowac żeby można było z bliska zdjecia zrobic.

Kowalik !!! Bingo byłam na spacerze i ten maleńki ptaszek wyróżniał się ubarwieniem wśród wróbli. Był tak śliczny, że zwróciłam na niego uwagę.
Dziękuję Bogdziu i serdecznie pozdrawiam.

Ja też lubie kowaliki a one czesto do ogrodu przylatują.Pozdrawiam Elizko.
hanka_andrus 20:53, 04 wrz 2012

Dzisiaj u mnie pasł się na słoneczniku.
Pozdrawiam!
ps.Może się uda koło15-tego zrobić mały wypad w Waszą stronę.Konkretnie będę wiedzieć po niedzieli.
Bogdzia 21:05, 04 wrz 2012

hanka_andrus napisał(a)
Dzisiaj u mnie pasł się na słoneczniku.
Pozdrawiam!
ps.Może się uda koło15-tego zrobić mały wypad w Waszą stronę.Konkretnie będę wiedzieć po niedzieli.

W takim razie czekamy do poniedziałku i zapraszamy. Kowaliki bardzo lubią słonecznik ale są cwaniaki i co nie mogą zjesc chowają na potem w różnych miejscach , u mnie w dziury w słupach telefonicznych.
Mala_Mi 21:32, 04 wrz 2012

A u mnie kowalików nie widziałam
Myślałam, że jestem na bieżąco.. a tu mi coś chyba umknęło..wiec cofam, cofam, cofam....
Zaraz wrócę tylko poczytam dalej niz 3 stronki...... ktoś sie śmiał, że u mnie dużo przybyło
Bogdzia 21:37, 04 wrz 2012

asc napisał(a)
A u mnie kowalików nie widziałam
Myślałam, że jestem na bieżąco.. a tu mi coś chyba umknęło..wiec cofam, cofam, cofam....
Zaraz wrócę tylko poczytam dalej niz 3 stronki...... ktoś sie śmiał, że u mnie dużo przybyło

Kto się śmiał?? Mnie raczej oczy z orbit wychodziły by to wszystko przeczytac.
Mala_Mi 21:38, 04 wrz 2012

Dużo już nie brakowało do bieżąco ALe tego kowalika to bym sobie nie darowała, jakby mi umknął

Bożenko.... obcym już nie daje roslin, bo można się narazić na zarzuty, że sie byle co dostało.... ale dobrym znajomym jak najbardziej chętnie się podzielę nadwyżkami... bylinki aby były ładne niestety trzeba regularnie dzielić.... ja ostatnio zaniedbałąm ogród i jeszcze we wrześniu cośzacznęprzesadzać, a jak nie to wiosną...... pysznogłowki koniecznie muszę poprzesadzać, bo juz się duszą w swoim sosie....
I muszę oddzielić tojeść oreszelinowatą od tej tojesci innej... wiosna nie poznam która jest która...
A tu czas ucieka jak szalony.....