Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

hanka_andrus 07:23, 07 wrz 2012

U mnie dziś deszczowo,zwlekłam się ....ale z bolącym czerepem. Trzeba chemicznie się podprawić i pozaglądać tam,gdzie słoneczko......
U Bożenki na pewno jeżeli nie słonecznie,to chociaż tłoczno! A czasami chce się do ludzi!

Miłego dnia ,Bożenko!
Mala_Mi 08:00, 07 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

No to kicha.. u mnie lasu w pobliżu nie ma.. najblizej 2 km...... poczekam, aż mój urosnie... to może i kowaliki się sprowadzą....... a na razie poczochrańce też radują oko Taaaa woda to podstawa
Patrz ile radochy nam robisz ...... tym, że zaraziłaś ptaszkami i wodą

Po takich pochwałach urosłam jakies 5cm.

Mam nadzieję, że rosłaś tylko wzdłuż

A Twoje kąpiące się sójeczki pamiętam... i pamietam ten filmik co podesłałaś jak sie ptaki kąpią bo maja "ptasie jakuzi"........ i tak lubiąc patrzeć, że i do nas coś zaczęło przylatywac ropoczęła sie przygoda.... i moje natręctwa względem Ciebie z pytaniami..... "jak się to robi" ..........

Hura, hura, hura....sie zrobiło..... dziś od rana pliszka rozbawiła nas nad oczkiem........

I po raz setny powtórze... a jeszcze rok temu się martwliśmy z M że u ns tak mało ptaków

Uśmieszków na nowy dzień....
jotka 08:07, 07 wrz 2012

Ja też chcę do ludzi! Więc wpraszam się do Ciebie Bogdziu
Szczególnie w taką pogodę jak dziś - wieje, zimno, pochmurno

A to mój wkład w spotkanie. Zapewniam, że pachną wspaniale. Jak trzeba to doniosę

hanka_andrus 08:21, 07 wrz 2012

Smakowicie wyglądają, u mnie tego roku ...ani jednej,częstuję się chętnie.....mmmmm,pychotki!
eliza3 16:11, 07 wrz 2012

Piękne owocki, gratuluję zbiorów... jak się z Hanią dobierzemy to niewiele zostanie
Bożenko zostawimy Ci trochę, bo przecież to Tobie Jola przyniosła te pyszności...
Bogdzia 07:03, 08 wrz 2012

hanka_andrus napisał(a)
U mnie dziś deszczowo,zwlekłam się ....ale z bolącym czerepem. Trzeba chemicznie się podprawić i pozaglądać tam,gdzie słoneczko......
U Bożenki na pewno jeżeli nie słonecznie,to chociaż tłoczno! A czasami chce się do ludzi!

Miłego dnia ,Bożenko!

Tobie się wczoraj chciało do ludzi a ja cały dzień byłam zajeta a wieczorem padałam ze zmęczenia i mnie nie było. Widzę że inni dotrzymali Ci towarzystwa i bardzo im za to dziękuję. U mnie dziś też pochmurnie i nieciekawie ale będę miec gości na obiedzie więc nie będzie smutno. Pozdrawiam Haniu serdecznie.
Bogdzia 07:06, 08 wrz 2012

asc napisał(a)

No to kicha.. u mnie lasu w pobliżu nie ma.. najblizej 2 km...... poczekam, aż mój urosnie... to może i kowaliki się sprowadzą....... a na razie poczochrańce też radują oko Taaaa woda to podstawa
Patrz ile radochy nam robisz ...... tym, że zaraziłaś ptaszkami i wodą

Po takich pochwałach urosłam jakies 5cm.

Mam nadzieję, że rosłaś tylko wzdłuż

A Twoje kąpiące się sójeczki pamiętam... i pamietam ten filmik co podesłałaś jak sie ptaki kąpią bo maja "ptasie jakuzi"........ i tak lubiąc patrzeć, że i do nas coś zaczęło przylatywac ropoczęła sie przygoda.... i moje natręctwa względem Ciebie z pytaniami..... "jak się to robi" ..........

Hura, hura, hura....sie zrobiło..... dziś od rana pliszka rozbawiła nas nad oczkiem........

I po raz setny powtórze... a jeszcze rok temu się martwliśmy z M że u ns tak mało ptaków

Uśmieszków na nowy dzień....

No właśnie czasem ludzie mówią ze nie ma u nich ptaków a im trzeba stworzyc warunki by chciały byc i wtedy wszystko się zmieni. Pliszki są smieszne z tym kiwaniem ogonkiem i one właśnie lubią takie miejsca gdzie w pobliżu jest woda. Byłam u Ciebie ale nic nie napisałam . Jeśli zdążę to jeszcze zajrzę.Pozdrówka.
Bogdzia 07:08, 08 wrz 2012

jotka napisał(a)
Ja też chcę do ludzi! Więc wpraszam się do Ciebie Bogdziu
Szczególnie w taką pogodę jak dziś - wieje, zimno, pochmurno

A to mój wkład w spotkanie. Zapewniam, że pachną wspaniale. Jak trzeba to doniosę

Dzięki Jolu że dotrzymałaś Hani towarzystwa bo ja wczoraj całkiem sie nie mogłam wyrobic czasowo. Na dodatek takie pyszności przyniosłas więc było bardzo miło i smacznie, no i jeszcze ten zapach. Dzieki . Serdecznie Cię pozdrawiam.
Bogdzia 07:11, 08 wrz 2012

eliza3 napisał(a)
Piękne owocki, gratuluję zbiorów... jak się z Hanią dobierzemy to niewiele zostanie
Bożenko zostawimy Ci trochę, bo przecież to Tobie Jola przyniosła te pyszności...

Dzięki i Tobie że dotrzymałas dziewczynom towarzystwa. Dzieki również za zostawienie tych pyszności dla mnie. Dziś sie częstuje i naprawde czuje smak i zapach. Pozdrówka.
Bogdzia 07:16, 08 wrz 2012

Dla wszystkich którzy wczoraj mnie odwiedzili mimo mojej całodziennej nieobecności ----anioły.
Wy też jestescie anioły przynoszące dobry nastrój i miłe chwile.