Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:44, 06 wrz 2012

Martek napisał(a)
ładne te ptaszki ja jeszcze u siebie ich nie widziałam ...
Pozdrowienia zostawiam i nadrabiam kolejne zaległości

Kowaliki żyją w pobliżu lasów, ale Ty chyba masz blisko jakiś las bo pamiętam że zwierzęta dzikie pokazywałaś to i kowaliki powinny byc.
Bogdzia 21:45, 06 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Miłych spotkań i szczęśliwych chwil z miłymi dla Ciebie osobami Ci życzę

Marzenko zapowiadają sie same miłe spotkania.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 21:47, 06 wrz 2012

zuza12 napisał(a)
Słoneczka życzę na te spotkania.

Zuza bardzo dziękuje i mam nadzieję że słoneczko będzie bo jak jest jest jeszcze przyjemniej i na tarasie można posiedziec .Dzieki za wizytę i serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 21:49, 06 wrz 2012

dajana napisał(a)
Witaj Bozenko o poranku ,niebo u mnie pochmurne ale serce na przekór wszystkiemu radosne ..Miłego dnia

O Dajanko jak Twoje serce jest radosne to ja bardzo się cieszę i zyczę by tak było jak najczęściej.Ciekawe czy w Twoim wątku odnajdę powód tej radości.??
Mala_Mi 21:56, 06 wrz 2012

No to kicha.. u mnie lasu w pobliżu nie ma.. najblizej 2 km...... poczekam, aż mój urosnie... to może i kowaliki się sprowadzą....... a na razie poczochrańce też radują oko Taaaa woda to podstawa
Patrz ile radochy nam robisz ...... tym, że zaraziłaś ptaszkami i wodą
Bogdzia 21:57, 06 wrz 2012

bogumila_bienko napisał(a)
Cofnęłam się o 20 stronek i czekał mnie piękny spacer.Jesteś niesamowita...takie zdjęcia ptaków!!! U mnie też bywają,ale nie mam szczęścia do zrobienia zdjęć.Ostatnio bywa codziennie po południu piękna ważka i chyba wezmę kamerę...jest taka ruchliwa i ma swoje ulubione miejsca,które oblatuje.Serdecznie pozdrawiam.

Bogusiu to troche czsu u mnie spędziłaś niestety pod moją nieobecnośc.Z tymi zdjeciami to akurat większego kłopotu nie było bo dałam tylko ptakom słonecznika i same przed aparat się pchały. Siedziałam na małym stołeczku w odległości 3m. Niektóre sie boją ale dużo przylatuje. Trochę są przyzwyczajone bo ja zaparatem często je namierzam.Zobacz jak to szybko idzie . Te zdjęcia robiłam tylko kilka minut. Pod dachem stał pieniek z ziarenkami słonecznika i najpierw pojawiła się jedna sierpówka a potem ....sama zobacz.

Bogdzia 21:59, 06 wrz 2012

asc napisał(a)
Kowalików u mnie nie ma, ale bacznie sie rozglądam.. i patrz co wypatrzyłam u siebie Niby tylko sójka...ale w kąpieli... a po wyjściu taki widok

Ja sójki w kapieli pokazywałam w tamtym roku w pierwszym wątku. Bardzo fajne zdjecia zrobiłaś . Rozglądaj sie nadal.Pozdrawiam Aniu.
eliza3 22:00, 06 wrz 2012

Biegam po ogrodach więc znowu do Ciebie zaglądam i pozdrowienia przesyłam
Bogdzia 22:42, 06 wrz 2012

asc napisał(a)
No to kicha.. u mnie lasu w pobliżu nie ma.. najblizej 2 km...... poczekam, aż mój urosnie... to może i kowaliki się sprowadzą....... a na razie poczochrańce też radują oko Taaaa woda to podstawa
Patrz ile radochy nam robisz ...... tym, że zaraziłaś ptaszkami i wodą

Po takich pochwałach urosłam jakies 5cm.
Bogdzia 22:43, 06 wrz 2012

eliza3 napisał(a)
Biegam po ogrodach więc znowu do Ciebie zaglądam i pozdrowienia przesyłam

Elizko zawsze miło Cię widziec nawet kilka razy dziennie i bardzo się ucieszyłam że znów byłas.Idę zobaczyc co u Ciebie.