Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:15, 13 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)

Przyznaję sie, że pierwszy raz od kiedy weszłam do Ciebie.. nie jestem na ieżąco i nawet nie czytam za dużo do tyłu.. tylko ciut, ciut... ale to hasło mnie rozwaliło na łopatki.. a Madżenki palec wskazujący dopełnił reszty. Z uśmiechem na ustach idę dalej machać wałkiem..

Najmilsze jest to ze się uśmiechnęłaś bo ostatnio w stresie jesteś , wiec dobrze ze tu pół żartem , poł serio piszemy o róznych sprawach.
boguslawa_ma... 20:16, 13 lut 2014

Bożenko pozdrawiam
Bogdzia 20:16, 13 lut 2014

monteverde napisał(a)
Jak dobrze, że czuwacie na straży dziewczyny ze swoimi paluszkami pozdrawiam serdecznie te lepsze "połówki"

Macham do Ciebie Aniu.
Bogdzia 20:16, 13 lut 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Bożenko pozdrawiam

Bogusiu odpozdrawiam,.
ZbigniewG 20:17, 13 lut 2014

Bogdzia napisał(a)
.. pomyślałam że skądś kotka przyniosłeś i to na czas drogi tak było. Pozdrówka.

Bogdzia krzywdę mojej Niuni ???

Bogdzia 20:26, 13 lut 2014

ZbigniewG napisał(a)

Faktycznie rozkoszna Twoja Niunia.
Bogdzia 20:26, 13 lut 2014

ZbigniewG napisał(a)

Faktycznie rozkoszna Twoja Niunia

No i aż dwa razy mi sie wkleiło , jakiś znak w tym chyba jest???????????????????????
anna_g 20:31, 13 lut 2014

Ha - fajne wywody o Żonach To może ja powinnam się cieszyć że mój Żon ogrodowych prac nie lubi tylko trawnik chciałby piękny mieć ale mu cierpliwosci nie starcza żeby chwasty wytępić - nie dziwię się u mnie w niektórych miejscach chwastów więcej niż trawy. Ciężkie prace od biedy wykona jak mu palcem pokażę i łopatę w rękę włożę Martwiłam się tym ciut ale może to i dobrze tak jest
Moja mała sunia teraz lepiej odstrasza koty niż kiedy wilczur Wszystkie goni bez wytchnienia i choć koty lubię -ale nie będę miała ze względu na alergię dzieci - to tych bezpańskich u mnie teraz raczej nie ma wcale. Pomysły z dzwoneczkami u kota też mi się bardzo podobają. Pozdrawiam Bożenko
Bogdzia 20:43, 13 lut 2014

anna_g napisał(a)
Ha - fajne wywody o Żonach To może ja powinnam się cieszyć że mój Żon ogrodowych prac nie lubi tylko trawnik chciałby piękny mieć ale mu cierpliwosci nie starcza żeby chwasty wytępić - nie dziwię się u mnie w niektórych miejscach chwastów więcej niż trawy. Ciężkie prace od biedy wykona jak mu palcem pokażę i łopatę w rękę włożę Martwiłam się tym ciut ale może to i dobrze tak jest
Moja mała sunia teraz lepiej odstrasza koty niż kiedy wilczur Wszystkie goni bez wytchnienia i choć koty lubię -ale nie będę miała ze względu na alergię dzieci - to tych bezpańskich u mnie teraz raczej nie ma wcale. Pomysły z dzwoneczkami u kota też mi się bardzo podobają. Pozdrawiam Bożenko

No i nie wiadomo jakiego żona najlepiej miec , a te wszystkie rozważania przed jutrzejszymi Walentynkami.Najlepiej jednak jak my rządzimy a oni wykonuja ale nie zwsze sie na to godza.Ponarzekac można ....tak dla fasonu.
yolka 20:58, 13 lut 2014

Bożenko daj znać jak już bedziesz miała kota