Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Gabriela 09:47, 26 wrz 2012

Bożenko, bardzo dziękuję za zdjęcia. Ogród wygląda wspaniale, soczyście, już widać jak zaczynają zmieniać się barwy, rewelacja. No i fajnie się ogląda zdjęcia ogrodu, w którym już się kiedyś było.
Brakuje jeszcze widoku z okna, ale mam nadzieję że się doczekam.
monteverde 09:56, 26 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

[

piękne obrazki, piękne więc cytuję je bo klimat pięknej jesieni jest

pozdrawiam

Miło Cie widziec Miro. Jesień faktycznie już widac tylko tego co najbardziej się z nia kojarzy czyli grzybów nie ma, a taką miałam nadzieję że w końcu w tym roku bedą. Pozdrawiam serdecznie.

Bogdziu pięknie wygląda Twój ogród jesienią nie tylko wiosną, tyle w nim kolorów, a co do grzybów, przez nie wczoraj głowa mi poleciała na klawiaturę, chyba było za dużo tlenupozdrawiam słonecznie
Bogdzia 20:21, 26 wrz 2012

Gabriela napisał(a)
Bożenko, bardzo dziękuję za zdjęcia. Ogród wygląda wspaniale, soczyście, już widać jak zaczynają zmieniać się barwy, rewelacja. No i fajnie się ogląda zdjęcia ogrodu, w którym już się kiedyś było.
Brakuje jeszcze widoku z okna, ale mam nadzieję że się doczekam.

Nie było zamówienia na zdjęcie z okna wiec nie zrobiłam ale jak dziś jest zamówienie to i zdjecie zrobione.

Bogdzia 20:32, 26 wrz 2012

Aniu Montewidziałam te Twoje maślaki i chociaż trochę mialam swoich to i tak zazdrośc mnie dopadła. Dlaczego tak krótko byłas ,trzeba było więcej nazbierac. U mnie w lesie grzybów nie ma a w ogrodzie mam olbrzymie olszówki i małe muchomorki. To ich zdjęcia , dwa pierwsze z wczoraj, dwa nastepne z dziś. Wprawdzie nie do jedzenia ale jakie śliczne.

popcorn 20:36, 26 wrz 2012

Bożenko cudnie u Ciebie! I te warstwy w lesie - drzewa coraz wyższe i wyższe... i jak się już przebarwią to dopiero będzie widowisko! Przepiękny ogród w cudnej okolicy. pozdrawiam serdecznie!
Karolina
Bogdzia 20:42, 26 wrz 2012

popcarol napisał(a)
Bożenko cudnie u Ciebie! I te warstwy w lesie - drzewa coraz wyższe i wyższe... i jak się już przebarwią to dopiero będzie widowisko! Przepiękny ogród w cudnej okolicy. pozdrawiam serdecznie!
Karolina

Karolka dzięki za miłe słowa .Ja tak bardzo zadowolona nie jestem ale zmian już robic nie mogę za dużo bo wszystko duże i ciężko przesadzac. Trochę i tak zmieniliśmy tam gdzie było to konieczne i chyba juz wiecej nic zmieniac nie będziemy , ale ja tak mówie od kilku lat a na wiosnę i na jesieni co rok wielkie przesadzanie, ale krzaki same nam to z głowy wybiją bo już nie dajemy rady.Pozdrawiam serdecznie.
popcorn 20:49, 26 wrz 2012

Bożenko z przesadzaniem już nie dajecie rady bo rośliny wielkie porosły - nic dziwnego! Dla mnie Twój ogród jest idealny, ale sama lubię zmieniać więc wiem jak to jest
Fajnie że macie las za płotem i w sumie to on wchodzi do ogrodu - pięknie to wygląda i zaciszniej na pewno... A ujęcia z salonu zniewalacjące, mogłabym tak siedzieć przy tym oknie z herbatką...mmm

pozdrawiam!
Bogdzia 20:49, 26 wrz 2012

Dziś jestem psychicznie wykończona. Przyleciała do mnie sikorka czubatka. Kiedyś było ich całe stadko ale wtedy nie miałam mocnego zooma w aparacie wiec zdjec nie było. One żyją głównie w sosnowych lasach wiec u mnie trudno je spotkac i dlatego strasznie mi zależało na zdjęciach, ale sikorka nietutejsza i nie wiedziała że za jedzenie należy się pozowanie . Chowała mi sie do cienia i szybko uciekała. Cały dzień straciłam na zdobywanie jej zdjęc i niestety są nieciekawe, moze jutro też bedzie i pomału przyzwyczai sie do mojej obecności.

Bogdzia 20:50, 26 wrz 2012

popcarol napisał(a)
Bożenko z przesadzaniem już nie dajecie rady bo rośliny wielkie porosły - nic dziwnego! Dla mnie Twój ogród jest idealny, ale sama lubię zmieniać więc wiem jak to jest
Fajnie że macie las za płotem i w sumie to on wchodzi do ogrodu - pięknie to wygląda i zaciszniej na pewno... A ujęcia z salonu zniewalacjące, mogłabym tak siedzieć przy tym oknie z herbatką...mmm

pozdrawiam!

Karolka to zapraszam na tą herbatkę . Dostaniesz miejsce naprzeciw okna.
kaisog1 20:51, 26 wrz 2012

Bożenko myślę sobie, że najważniejsze przy ogrodach jest to, żeby cieszyły właścicieli. Nie ważne, który ogród piękniejszy, który większy, itd..... każdy, ale to każdy ma to coś!