Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:52, 26 wrz 2012

eliza3 napisał(a)
Bożenko znowu mnie zadziwiasz. Kochasz ptaki i to widać, bo zdjęcia to odzwierciedlają. Masz tyle cierpliwości, aby je fotografować, a one jak gwiazdy filmowe pozują. Zobaczysz i bogatka zechce trafić na ekrany i pokaże się z jak najlepszej strony.
Tak im dogadzasz i je dopieszczasz, że już fama poszła w las, że jedzonko dobre, warunki do biesiadowania doskonałe i do tego gwiazdą można zostać
Serdecznie pozdrawiam i udanych fotek życzę , może jutro też zajrzy śliczna sikoreczka

Gdybys Ty jeszcze to wszystko powiedziała tej sikorce to jutro nie miała bym kłopotu.Szczególnie że mozna trafic na ekrany.
Milka 21:52, 26 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

Chwilę mnie nie było, ale jestem i warto było; zdjęcia ogrodu bajeczne, tak sobie powolutku ogladałam, tyle kolorów i gatunków; trzmielina jak purpura, o rh juz zapomniałam, jakie one wielkie i jakie te liście zdrowe i zielone, róże i floksy zavhwycają, a ptaszek co nie chciał pozować, prześliczny; wart poświęcenia, bo inaczej, w życiu bym nie pomyślała, że taki u nas sobie żyje;
i ta twoja cudna trawa, a na niej juz jesienne listki, smutne i piękne zarazem

Irenko tyle miłych słów , ale trawa u mnie paskudna i teraz wzorcem w tym względzie jest trawa Ani, więc moja przy tamtej zasługuje na ocenę mierną z minusem.

nie mogę się z tym zgodzić, tylko u mnie mizernie z trawą, ale krety i 3 psy, tez swoje robią, mimo to aż tak się nie przejmuję, mam cel na wiosnę- stworzyć cudny trawnik
Bogdzia 21:59, 26 wrz 2012

irena_milek napisał(a)

Chwilę mnie nie było, ale jestem i warto było; zdjęcia ogrodu bajeczne, tak sobie powolutku ogladałam, tyle kolorów i gatunków; trzmielina jak purpura, o rh juz zapomniałam, jakie one wielkie i jakie te liście zdrowe i zielone, róże i floksy zavhwycają, a ptaszek co nie chciał pozować, prześliczny; wart poświęcenia, bo inaczej, w życiu bym nie pomyślała, że taki u nas sobie żyje;
i ta twoja cudna trawa, a na niej juz jesienne listki, smutne i piękne zarazem

Irenko tyle miłych słów , ale trawa u mnie paskudna i teraz wzorcem w tym względzie jest trawa Ani, więc moja przy tamtej zasługuje na ocenę mierną z minusem.

nie mogę się z tym zgodzić, tylko u mnie mizernie z trawą, ale krety i 3 psy, tez swoje robią, mimo to aż tak się nie przejmuję, mam cel na wiosnę- stworzyć cudny trawnik

Obawiam się że przy trzech psach trudno będzie miec ładny trawnik ale ja się bardzo moim nie przejmuje , w końcu nie muszę byc najlepsza wystarczy jak jestem mierna czy dostateczna minus. Nie jestem az tak ambitna, chyba że Maja przyjedzie to będzie kompromitacja.
eliza3 22:09, 26 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko znowu mnie zadziwiasz. Kochasz ptaki i to widać, bo zdjęcia to odzwierciedlają. Masz tyle cierpliwości, aby je fotografować, a one jak gwiazdy filmowe pozują. Zobaczysz i bogatka zechce trafić na ekrany i pokaże się z jak najlepszej strony.
Tak im dogadzasz i je dopieszczasz, że już fama poszła w las, że jedzonko dobre, warunki do biesiadowania doskonałe i do tego gwiazdą można zostać
Serdecznie pozdrawiam i udanych fotek życzę , może jutro też zajrzy śliczna sikoreczka

Gdybys Ty jeszcze to wszystko powiedziała tej sikorce to jutro nie miała bym kłopotu.Szczególnie że mozna trafic na ekrany.

Ja wierzę, że zajrzy, darmowy wikt zawsze kusi, a jak się przyzwyczai to częściej będzie wpadać na śniadanie i jeszcze koleżanki przyprowadzi, a my będziemy oglądać piękne zdjęcia które nam pokażesz, bo pokażesz prawda?
Bogdzia 22:13, 26 wrz 2012

eliza3 napisał(a)

Ja wierzę, że zajrzy, darmowy wikt zawsze kusi, a jak się przyzwyczai to częściej będzie wpadać na śniadanie i jeszcze koleżanki przyprowadzi, a my będziemy oglądać piękne zdjęcia które nam pokażesz, bo pokażesz prawda?

A ja u Irenki wyczytałam że dziś cały dzień z aparatem spacerowałaś wiec lecę zobaczyc Twoje fotki.
Martek 22:31, 26 wrz 2012

Bogdziu mam ,wczoraj w nocy przyniósł mąż,ale nie miałam kiedy usiąść do kompa .
Bardzo ci dziękuję ,chyba pól osiedla można ukwiecić
Klamber 22:43, 26 wrz 2012

Bogdziu, nie wiem dla czego pisałaś że zdjęcia czubatki mizerne, są OK. Ja również podzielam słowa Gabrysi, fajnie przypomnieć sobie Twoje piękne zakątki a okno to magia, ja również je zrobiłem będąc u Ciebie Zdjęcia z Twojego ogrodu mam jeszcze w aparacie, chcę Ci je dać i chociaż byliśmy na dwu spotkaniach, to mi się nie udało, do Ani chciałem zabrać laptopa ale Monte może potwierdzić, że nie zmieściła by się nawet butelka wody.

A tak wyglądają teraz kloniki od Ciebie. Pozdrawiam Cię serdecznie
Bogdzia 07:47, 27 wrz 2012

Marto Robercie miło że zajrzeliście. Robert okazji będzie jeszcze dużo po Twoim powrocie. Muszę kończyc bo o 8 wyłaczą mi prąd i cały dzień ma go nie byc. Buziaki dla wszystkich.
Mala_Mi 07:59, 27 wrz 2012

No to jeszcze 2 minutki do ósmej.. pozdrawiam
Mala_Mi 08:15, 27 wrz 2012

W ramach miłych wspomnień .. To też fotka z okna Bogdzi .... z marca 2012...... i zakochałam sie w ogrodzie od pierwszego wejrzenia Jeżeli w marcu taki ładny...a to najbrzydszy miesiąc dla ogrodu ....