Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

an_tre 21:25, 25 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko jak dużo kolorków pięknie kwitną floksy, róże, zimowity, a marcinki tez już w pełnej krasie wesoło u ciebie i słonecznie

Trochę kolorów jeszcze jest ale niedługo tylko liście bedą kolor dawac a potem juz tylko biel. Staszna perspektywa.
....ale żeby to była ta biel śliczna, puszysta, okrywająca...a nie tak jak minionej zimy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:34, 25 wrz 2012

an_tre napisał(a)

Bożenko jak dużo kolorków pięknie kwitną floksy, róże, zimowity, a marcinki tez już w pełnej krasie wesoło u ciebie i słonecznie

Trochę kolorów jeszcze jest ale niedługo tylko liście bedą kolor dawac a potem juz tylko biel. Staszna perspektywa.
....ale żeby to była ta biel śliczna, puszysta, okrywająca...a nie tak jak minionej zimy

U mnie minionej zimy bieli wogóle nie było , dopiero jak już wszystko zmarzło to odrobinka śniegu na koniec zimy spadła.Fakt że z dwojga złego lepiej już jest jak ten śnieg spadnie .
mira 21:40, 25 wrz 2012

Bogdziu z tego co słyszę od grzybiarzy wkoło mnie to nie ma grzybów - susza - a skąd je mają na targu to nie wiem

kaisog1 21:41, 25 wrz 2012

Bogdziu ja się zawsze nie mogę napatrzeć u Ciebie.... to majstersztyk normalnie..... taaaaki ogród i piękny o każdej porze roku
Bogdzia 22:03, 25 wrz 2012

kaisog1 napisał(a)
Bogdziu ja się zawsze nie mogę napatrzeć u Ciebie.... to majstersztyk normalnie..... taaaaki ogród i piękny o każdej porze roku

Gosia akurat piękniejszych o każdej porze roku jest tu dużo a szczególnie robione przez Szefową a mój robiłam sama , bez planów ,bez porządnych szkółek w których są fajne rośliny no i jeszcze przez ciśnienie wolno mi było sadzic przez jakiś czas tylko drzewa i krzaki.Trudno więc się nim zachwycac.Mimo tych wielkich ograniczeń starałam się żeby jakos wyglądał i moze nie jest najgorzej ale na pewno są piękniejsze. U Ciebie tez bedzie piekniejszy i tego Ci bardzo życzę.
Bogdzia 22:04, 25 wrz 2012

mira napisał(a)
Bogdziu z tego co słyszę od grzybiarzy wkoło mnie to nie ma grzybów - susza - a skąd je mają na targu to nie wiem

Podobno z Ukrainy.
Mala_Mi 22:51, 25 wrz 2012

Bogdziu...... Twój ogród uwielbiam... i Ciebie tez.....a bajki to już wogle ta wisienka na torcie....
Po tak sympatycznym wstępie napiszę....... a ja czekam na TWOJĄ JESIEŃ... u Ciebie jest ona tak cudowna..... kwiotnące rh i azalie wiosną...... i jesień..... z tym lasem bukowym w tle....... zakochałąm się pod pierwszego wrażenia......
A że nie goró wg projektu Danusi... jej projekty są super...... ael Twój ogród jest taki tylko jeden .. i drugiego takiego nie będzie
Bogdzia 22:59, 25 wrz 2012

asc napisał(a)
Bogdziu...... Twój ogród uwielbiam... i Ciebie tez.....a bajki to już wogle ta wisienka na torcie....
Po tak sympatycznym wstępie napiszę....... a ja czekam na TWOJĄ JESIEŃ... u Ciebie jest ona tak cudowna..... kwiotnące rh i azalie wiosną...... i jesień..... z tym lasem bukowym w tle....... zakochałąm się pod pierwszego wrażenia......
A że nie goró wg projektu Danusi... jej projekty są super...... ael Twój ogród jest taki tylko jeden .. i drugiego takiego nie będzie

Ania dzięki za miłe słowa. Szukam dzis Twojego ogrodu i znależc nie mogę . Dobrze ze weszłaś to teraz już łatwo Cie znajdę i zobaczę co u Ciebie.Też czekam na jesień ale potem będzie zima i to już mnie nie cieszy.
Mala_Mi 23:01, 25 wrz 2012

U mnie nic ciekawego..... i wiesz dlaczego...... Pilnuę innych rzeczy nizogród i Ogrodowisko.. ubolewam nad tym, ale trzeba dopasować sie do zycia..... dużo łatwiej...
Bogdzia 23:08, 25 wrz 2012

asc napisał(a)
U mnie nic ciekawego..... i wiesz dlaczego...... Pilnuę innych rzeczy nizogród i Ogrodowisko.. ubolewam nad tym, ale trzeba dopasować sie do zycia..... dużo łatwiej...

Praca najważniejsza, teraz trzeba ją szanowac jak się ma. A Ogrodowisko zawsze na Ciebie czeka. Dobrej nocy Aniu. Dobrej nocy wszystkim życzę.