Mala_Mi
22:31, 20 kwi 2014

Bożena... nie umiem tak pięknie pisać jak dziewczyny.... ale program był naprawdę udany.. i nie wiem czy widziałam ładniejszy ogród niż Wasz... też czuję niedosyt.. bo wiem, że mogłoby być więcej i w piękniejszym okresie.. ale nawet w okresie który nie był szczytem formy pokazano coś pięknego. Naturalnego i wypadłaś z M rewelacyjnie. Ale ja sie temu nie dziwię, bo miałam okazję poznać was osobiście i dwa razy być w waszym ogrodzie. i będę 3 raz... i mam nadzieję, że nie będzie to ostatni raz .. Byłam w marcu gdy jest to czas najgorszy dla ogrodu... i wróciłam rozłożona na łopatki.. i to bez próby walki.... ogród masz cudowny... ale to chyba połączanie tej miłości do ogrodu i dobrego wyczucia co i jak posadzić.. i te drzewa.. miłość M.. w połączeniu z Twoja miłością do rh daje taki niesamowity efekt. Twój ogród można pokazywać co 2 tygodnie.. i ciągle czymś zaskoczy.. bo to żywy twór .. któy sie zmienia w czasie.
I świerk inversa... i te byliny .. po prostu bajka ... Jestem dumna, że mogłam Was poznać osobiście i spacerować po tym ogrodzie.. i każda pora roku u Ciebie jest cudna.
I świerk inversa... i te byliny .. po prostu bajka ... Jestem dumna, że mogłam Was poznać osobiście i spacerować po tym ogrodzie.. i każda pora roku u Ciebie jest cudna.