Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Madzenka 22:16, 27 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Nie odrośnie ale myślę że to co innego niż opuchlaki jakiś gryzoń.

Nornica, turkuć? Nie mam zadnych tuneli, dziur....
mira 22:18, 27 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Chciałam Wam pokazac spektakl na który co roku czekam i którym się zachwycam . Chodzi o rozwijające się młode listki bukowe i ich cudną zieleń ale na zdjęciach to dośc marnie wygląda.

Oj ile ja się musiałam namachać żeby znaleźć jakiś fotki ale warto było bo Twój las bukowy zawsze mnie zachwyca i jest powodem zazdrości nie ma co. Ogród z rh kwitnącymi to wulkan kolorów , egzotyka i radość .
Ja z kolei jestem wielką fanką Twojego jesiennego ogrodu bo jest zjawiskowy i pięknie kolorowy tym razem w stonowanych barwach.
Program oglądałam wreszcie ale od ciśnienia więc muszę jeszcze raz. Wypadło wspaniale o tym już wszyscy powiedzieli. Momenty były . Jak powiedziałaś że po zakupie działki ogród był Twoją radością a budowa domu męża to się uśmiałam bo u mnie było dokładnie to samo.
A na końcu wypowiedź o szczęściu mnie ujęła.To trudne przyznać się, że jest się szczęśliwym, jakoś ludzie tego często nie mówią a przecież to takie ważne no i przez ekran poczułam też odłamek tego szczęścia.

ps.
pochwał wiele więc nagana za bark fotek liczę na poprawę

pozdrowienia dla męża
gierczusia 22:23, 27 kwi 2014

Chciałam Ci napisać ,że byłam wczoraj w znanej szkółce .. Miałam już sporego cunninghamsa w łapie za 42 żlocisze... Naprawdę wypaśny .. Banan na ryjoku, lecę do kasy gdzie w kolejce eMuś bukuje miejsce..a on do mnie : widziałaś te dziury w liściach ????????? Zostawiłam dziada ... A żal mi tak ,że hej ...

Ale chyba lepiej nie mieć rodka i nie mieć dodatkowych lokatorów..niż mieć jedno i drugie ... I wydatki na niecienie dodatkowo

Bardzo mnie boli ,że nawet w dobrysz szkółkach oczy trzeba mieć nawet w dooopie

Pozdrowionka Bogdziu

Ps.. Las bukowy śliczny .. I nawet na fotkach to widać
ana_art 22:41, 27 kwi 2014

gierczusia napisał(a)
Chciałam Ci napisać ,że byłam wczoraj w znanej szkółce .. Miałam już sporego cunninghamsa w łapie za 42 żlocisze... Naprawdę wypaśny .. Banan na ryjoku, lecę do kasy gdzie w kolejce eMuś bukuje miejsce..a on do mnie : widziałaś te dziury w liściach ????????? Zostawiłam dziada ... A żal mi tak ,że hej ...

Ale chyba lepiej nie mieć rodka i nie mieć dodatkowych lokatorów..niż mieć jedno i drugie ... I wydatki na niecienie dodatkowo

Pozdrowionka Bogdziu

Kochan łącze się z Tobą w bólu już odstawiłam dwa Percy i zobaczyłam trzy obżarte listki, pozostawiłam je mimo żalu. Na drugi dzień już ich nie było...
Bogdzia 10:29, 28 kwi 2014

Pozdrówka serdeczne dla dwóch Agatek, miłego dnia.
Bogdzia 10:32, 28 kwi 2014

paniprzyroda napisał(a)
Drozd śliczny. Wczoraj o mały włos miałabym zderzenie z bocianem, tak nisko przelatywał nad trasą, musiałam hamować. Widać było, że trzyma coś w dziobie, już myślałam, że jakiś wnuczek mi się trafi, a to był kawał gazety
Bogdziu, obiecana żurawka już dla Ciebie rośnie Mięta też. Mam nadzieję, że i tak w maju Cię odwiedzę, oczywiście za Twoją zgodą Zostawiam pozdrowienia i życzę miłego tygodnia.

Uśmiałam się , zderzenie z bocianem , niesamowite, a wnuczka chyba już oczekujesz jeśli Ci tak od razu na mysl przyszedł. Twoje chłopaki ułozone , grzeczne i o wnuki po ślubie pewnie sie postarają a czy on raczej brata dla nich nie niósł??Maj u mnie obowiązkowy dla Ciebie , mam nadzieje ze zdajesz sobie z tego sprawe. Buziaki za ten humor od rana.
Bogdzia 10:34, 28 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

Nornica, turkuć? Nie mam zadnych tuneli, dziur....

Dziwne jesli nie masz korytarzy a długo już ta azalia była u Ciebie? Nie kupiłaś jakiejś oszukanej ?
Bogdzia 10:47, 28 kwi 2014

mira napisał(a)

Oj ile ja się musiałam namachać żeby znaleźć jakiś fotki ale warto było bo Twój las bukowy zawsze mnie zachwyca i jest powodem zazdrości nie ma co. Ogród z rh kwitnącymi to wulkan kolorów , egzotyka i radość .
Ja z kolei jestem wielką fanką Twojego jesiennego ogrodu bo jest zjawiskowy i pięknie kolorowy tym razem w stonowanych barwach.
Program oglądałam wreszcie ale od ciśnienia więc muszę jeszcze raz. Wypadło wspaniale o tym już wszyscy powiedzieli. Momenty były . Jak powiedziałaś że po zakupie działki ogród był Twoją radością a budowa domu męża to się uśmiałam bo u mnie było dokładnie to samo.
A na końcu wypowiedź o szczęściu mnie ujęła.To trudne przyznać się, że jest się szczęśliwym, jakoś ludzie tego często nie mówią a przecież to takie ważne no i przez ekran poczułam też odłamek tego szczęścia.

ps.
pochwał wiele więc nagana za bark fotek liczę na poprawę

pozdrowienia dla męża

Miruś miło mi że wpadłaś i recenzje napisałaś. To mamy podobnie z eMami, mój miał decydowac w sprawach domu a ja ogrodu ale coraz częsciej rządzi sie w ogrodzie i tak to jest z facetami.Naganą sie przejęłam do tego stopnia że pewnie coś wkleję dla Ciebie i Mirki która juz wcześniej mi nagane tez dała choc nieco delikatniej. Buziaki śle.M dziekije za pozdrowienia i też pozdrawia.
Bogdzia 10:50, 28 kwi 2014

gierczusia napisał(a)

Pozdrowionka Bogdziu

Pewnie że lepiej sobie takich likatorów do ogrodu nie przynosic. Trzeba uważac przy zakupie.Rodka jeszcze kupisz w innym miejscu. Pozdrawiam, miłego dnia zyczę.
Bogdzia 10:51, 28 kwi 2014

ana_art napisał(a)
Kochan łącze się z Tobą w bólu już odstawiłam dwa Percy i zobaczyłam trzy obżarte listki, pozostawiłam je mimo żalu. Na drugi dzień już ich nie było...

Teraz okres zakupów rh to szybko znikają ale też w tej chwili jest ich najwiekszy wybór wiec warto pochodzic po szkółkach.