Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 07:56, 22 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Dla Anety i Ani-- piegowaty Kazimierz. Podoba się ????

Wczoraj sie nie odzywałam bo robiłam już miejsce dla Króla A wiesz jak to jest znaleźć miejsce... Opis manewrów zamieszczę u siebie Ale miejsce honorowe ma... jest piękniejszy niż na foto które oglądałam w necie
Mala_Mi 08:01, 22 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

W Twojej pogodzie burze pokazuja ale burze przelotne sa i szybko mijają . Gorzej gdyby miało ciągle padac bo co wtedy robic?

Każdy na wszelki wypadek zabiera parasol... i będziemy śpiewać i tańczyć z radości, że sie spotkaliśmy... nie jesteśmy z mydła.... nie jesteśmy z cukru
A drobne azalie przekwitają w oka mgnieniu... jak nie urok to sraczka.. ale nie martw sie.. wiem co mówię, jak wszytko przekwitnie to też będzie pięknie..
http://www.youtube.com/watch?v=VH7c8bsv0Uc

I pamiętaj "Tu gdzie ja stoję świeci słońce "
Mirella 10:08, 22 maj 2014

Spotkanie będzie ale fajnie, szkoda że nie wiedziałam, poznałabym takie fajne osoby, pozdrawiam serdecznie, życzę dużo słońca.
ana_art 10:45, 22 maj 2014

Bożenko widzę, że jak ja bardzo emocjonalnie podchodzisz....
sprawdziłam pogodę nie wynika by miało padać w sobotę
http://www.meteo.pl/php/meteorogram_list_coamps.php?ntype=2n&fdate=2014052200&row=137&col=88&lang=pl&cname=%A3%F3d%BC
Krys 12:21, 22 maj 2014

Bożenko nie martw sie wszystko bedzie dobrze,pozdrawiam słonecznie
rozajerycha 18:14, 22 maj 2014

Bożenko witaj mi
Śliczna niespodzianka ,dziękuję .Odpisałam ,że u mnie jest gniazdo sikorek właściwie wychodząc nie słyszłam zgłodniałe małych więc nie wiem czy nadal młode są .Rano jeszcze rodzice przyfrowały z jedzeniem .... Troszkę jestem zaniepokojona czy ptaki uczyły się dziś latać i nie wrócą czy ... ktoś im pomógł się "wyprowadzić"
Jak myślisz ,nauczyły się fruwać i nie wracają do gniazda ?Były wielkości połowy dorosłych sikorek modraszek.
Pozdrawiam serdecznie .Nie martw się spotkaniem będzie pięknie !
Bogdzia 21:19, 22 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Bogdziu Twoje rh wszystkich zachwycą, nie ma szans aby wszystkie zwiędły!

niestety bardzo przekwitają to słońce jest nie do wytrzymania.
Bogdzia 21:24, 22 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Każdy na wszelki wypadek zabiera parasol... i będziemy śpiewać i tańczyć z radości, że sie spotkaliśmy... nie jesteśmy z mydła.... nie jesteśmy z cukru
A drobne azalie przekwitają w oka mgnieniu... jak nie urok to sraczka.. ale nie martw sie.. wiem co mówię, jak wszytko przekwitnie to też będzie pięknie..
http://www.youtube.com/watch?v=VH7c8bsv0Uc

I pamiętaj "Tu gdzie ja stoję świeci słońce "

Fred Astaire wspaniały , deszczu jakos się nie spodziewam bo trudno go sobie wyobrazic w te upały, u mnie deszcz jest tylko wtedy gdy pada w całej Polsce , a jak lokalnie to u mnie nie pada.Byłam u Ciebie , jestem na bieżąco ale nic nie napisałam bo nie bardzo mam czas.Pozdrówka.
Bogdzia 21:26, 22 maj 2014

Mirella napisał(a)
Spotkanie będzie ale fajnie, szkoda że nie wiedziałam, poznałabym takie fajne osoby, pozdrawiam serdecznie, życzę dużo słońca.

Jesli nie byłas jeszcze na spotkaniach to koniecznie o tym pomyśl bo to wyjatkowe dni. Najbliższe po moim jest u Szmitów w Pęchęcinie , nie wiem czy nie za daleko od Ciebie. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 21:27, 22 maj 2014

ana_art napisał(a)
Bożenko widzę, że jak ja bardzo emocjonalnie podchodzisz....
sprawdziłam pogodę nie wynika by miało padać w sobotę
http://www.meteo.pl/php/meteorogram_list_coamps.php?ntype=2n&fdate=2014052200&row=137&col=88&lang=pl&cname=%A3%F3d%BC

No i dobrze , nie ma padac bo nam dzień zepsuje. Musi byc dobrze.