Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Gabriela 22:47, 12 paź 2014

Spacer po Waszym ogrodzie o tej porze roku, sprawia że można się zakochać w jesieni.
Nawet u siebie patrzę już na nią łaskawiej, bo te wszystkie kolory cieszą i nie chce się myśleć o tym, co będzie za dwa, trzy tygodnie...
Margarete 14:57, 13 paź 2014

Bogdzia napisał(a)

Małgosiu astry powinny miec słoneczko , jest tam gdzie je posadziłas???

Tak maja słoneczko, bedzie pieknie za rok
Margarete 15:05, 13 paź 2014

Boska ta twoja jesien............nic tylko siedziec i gapić sie bez konca..
Pozdrawiam i miłego tygodnia zyczę, pogoda ma nas podobno jeszcze troche porozpieszczac...oby jak najdłużej.
Czy ty podlewasz teraz w taka sucha jesien swoje rh ?
Mala_Mi 20:12, 13 paź 2014

Nie obraziłam się za Twe słowa i dobrze je zrozumiałam Ale sorki czytam dopiero teraz zaległosci Chociaż zasypiam na klawiaturze..

Jesień lubię, ale tylko u Ciebie
Bogdzia 20:31, 13 paź 2014

ka1sia napisał(a)
Bogdziu, może ta biel nie tak szybko? przepiękna jest jesień w Twoim ogrodzie, nie mogę się napatrzeć
pozdrówka na cały nadchodzący tydzień

Kasiu dla mnie biel wystarczy jeśli bedzie tylko na święta pod warunkiem ze jak nie ma bieli to i nie ma mrozu.Nie tesknię za nią absolutnie.
Jesień pokochałam odkad mam ten ogród . Pewnie to głupie ale siedzę co trochę gapiąc sie w okno na las i ogród. W okiennej ramie najładniej mi wygląda.Również pozdrówka sle.
Bogdzia 20:34, 13 paź 2014

Kindzia napisał(a)
Kolory masz przepiękne w ogrodzie!!! Dobrze, że możesz od rana na nie sobie patrzeć, ile dusza zapragnie U mnie ani kolorów jesiennych, ani możliwości patrzenia od rana

Pozdrawiam Bogdziu

Kasiu to bardzo głupie pewnie ale nie lubię z domu nigdzie wyjeżdżac, szkoda mi kazdej godziny spędzonej poza domem, wyjątkiem są ogrodowiskowe spotkania.Żeby jeszcze zdrowie chciało dopisywac........ Pozdrówka śle.
Bogdzia 20:38, 13 paź 2014

Gabriela napisał(a)
Spacer po Waszym ogrodzie o tej porze roku, sprawia że można się zakochać w jesieni.
Nawet u siebie patrzę już na nią łaskawiej, bo te wszystkie kolory cieszą i nie chce się myśleć o tym, co będzie za dwa, trzy tygodnie...

Można sobie zrobic ogród który jesienia będzie piękny. Ja miałam dużo szczescia ze trafiłam na te buki, ale dużo roślin zmieniało miejsce by jesienią był lepszy widok i to jeszcze nie koniec zmian własnie pod kątem jesieni .Ta pora roku cieszy wcale nie mniej niż wiosna.Pozdrawiam Gabrysiu.
Bogdzia 20:38, 13 paź 2014

Margarete napisał(a)

Tak maja słoneczko, bedzie pieknie za rok

Też mam taką nadzieję.
Bogdzia 20:44, 13 paź 2014

Margarete napisał(a)
Boska ta twoja jesien............nic tylko siedziec i gapić sie bez konca..
Pozdrawiam i miłego tygodnia zyczę, pogoda ma nas podobno jeszcze troche porozpieszczac...oby jak najdłużej.
Czy ty podlewasz teraz w taka sucha jesien swoje rh ?

No i nie załuję sobie tego gapienia sie,jest faktycznie pieknie mimo ze klony w tym roku bardzo wolno zmieniają kolor i na razie nie można powiedziec że sie wybarwiły wiec nie jest tak pięknie jak mogłoby byc. Rododendrony podlewam co kilka dni.Na jutro zapowiadają jakieś opady i w środę również ale nie bardzo duże. Trawka dzis skoszona wiec moze troche popadac.Miłego tygodnia również zyczę. Dla Ciebie zdjecie które zrobiłam pod wpływem Twoich słów.

Donia72 20:49, 13 paź 2014

I u mnie trawka skoszona, nawóz jesienny posiany...może padać Pozdrawiam cieplutko