Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:12, 14 lis 2014

Pszczelarnia napisał(a)
I to jest ogród!

Byłam dzis u Ciebie , widziałam zdjęcia Izy , Twoje rozmyślania i też miałam zamiar napisac ,,oto jest ogród..." Nie byłam zalogowana ale jeszcze to napiszę.
Bogdzia 20:14, 14 lis 2014

Urszulla napisał(a)
Bogdziu, zaglądam do Twojego ogródka na piękne kolory i faktury bo u mnie nic ciekawego a gdy o 16 odbieram Łukasza ze szkoły to przechodzę obok takiego istniejącego i nadal tworzącego się ogrodu...i są w nim same wypasione drzewa i klimacik leśny. Ostatnio dosadzili mnóstwo choiny kanadyjskiej i kilka buków i inne okazy, a jeszcze murek powstaje....

Ja choinę mam malutka choc już niemłoda ale taką chciałam.Też lubię obserwowac tworzace sie ogrody i cieszę sie ich powstawaniem jakby to były moje ogrody , fajnie patrzec jak powstaje coś pięknego.Pozdrówka Ula.
Bogdzia 20:18, 14 lis 2014

Milka napisał(a)
Kochana, klon dał po oczach, aż miło
I nie wyobrażaj sobie, ze 5 minut będziesz, jak ja masę pytań będę mieć, frajdę z wizyty i trzymam po d ladą nalewkę na winogronach, Mala MI wie o czym mówię
buziak

Jesli się uda w nowym roku przyjechac to bardzo bede Małą Mi namawiała by tez przyjechała ale z czasem bedzie raczej krucho bo jeszcze do Niemiec chcemy jechac i ze wszystkim musimy się zmieścic w wekendzie. W każdym razie naleweczka winogronowa nie moze sie zmarnowac Irenko.
Bogdzia 20:21, 14 lis 2014

Mirella napisał(a)
Podziwiam urokliwe, jesienne kolorki
pozdrawiam.

U mnie ciepło i sucho.

Skończyły się uroki jesieni , nie ma co pokazywac. U mnie również ciepło i sucho ale już zapowiadja deszcz.Przed nami najgorsze miesiące , trzeba sie bedzie grzac przy starych zdjeciach.Trzeba zrobic przegląd. Pozdrówka sle.
Bogdzia 20:21, 14 lis 2014

Mirella napisał(a)
Podziwiam urokliwe, jesienne kolorki
pozdrawiam.

U mnie ciepło i sucho.

Skończyły się uroki jesieni , nie ma co pokazywac. U mnie również ciepło i sucho ale już zapowiadja deszcz.Przed nami najgorsze miesiące , trzeba sie bedzie grzac przy starych zdjeciach.Trzeba zrobic przegląd. Pozdrówka sle.
Gabriela 20:50, 14 lis 2014

Niby uroki jesieni się skończły, ale na razie grzaliśmy się przy słoneczku na błękitnym niebie. Od dwóch tygodni w bezbrzeżne zdumienie wprawia mnie to, że dzień kończy się o 16-tej, a ja chodzę bez płaszcza i w pantoflach na bosych nogach.
MARIA 20:58, 14 lis 2014

Oglądam Twój ogród i ciężko oczy oderwać.
Dziękuję,że dzielisz się nim .
Pozdrawiam
Agania 21:12, 14 lis 2014

Gabriela napisał(a)
Niby uroki jesieni się skończły, ale na razie grzaliśmy się przy słoneczku na błękitnym niebie. Od dwóch tygodni w bezbrzeżne zdumienie wprawia mnie to, że dzień kończy się o 16-tej, a ja chodzę bez płaszcza i w pantoflach na bosych nogach.

Ja też jestem zdumoniona tą aurą, na bosych nogach no prawie, ale to wcale niczego dobrego nie wróży, bo już przuplątał mi się katarek....jak tu żyć..... bo rano płaszczyk puchowy i kozaczki, a ciągu dnia krótki rękawek i sandałki
eda 21:16, 14 lis 2014

Bogdzia napisał(a)
U mnie dziś tylko takie widoki

Macham łapką listki wdzięcznie płyną jak świeczuszki płonące Ślicznie
Nikita 21:41, 14 lis 2014

Bogdzia, oglądnęłam fotki - piękna ta twoja jesień..a klon rzeczywiście fantastyczną czerwienią raził w oczy!
Buziaki przesyłam