Bogdzia, a nie mówiłam że wtorek będzie ładny? W sprawach pogody polecam się - mój mąż śledzi zawsze taką lotniczą i ona niemal zawsze się sprawdza Wiosną czuć
Niestety nie. Taką długoterminową to bierze z jakiejś europejskiej bazy, ale to takie gdybanie jest, bo ona się zmienia z minuty na minutę i to nie ma większego sensu. Sprawdził mi natomiast na najbliższe dni i powiem ci: szykuj się na piątek, bo będzie najcieplejszy z całego tego tygodnia (tzn.od pon do pt bo dalej nie ma) słońce i bez wiatru. Jutro podobnie jak dzisiaj z tym że może mocniej powiać i słońce będzie się momentami chować za chmurami. Około południa może pokropić ale skala deszczu jest na granicy prawdopodobieństwa. Za to czwartek trochę zimniejszy, w nocy spadnie do około zera. Żadnych wichur na szczęście i mrozów Pamiętaj że dzieli nas ze czterdzieści parę kilometrów
Bogdzia ja u Ciebie wypatrzyłam znów różę nie na watkach różanych tylko u Ciebie - chodzi mi o takie czerwone przy murku chyba są 3 okrywowe - jakie to są - widok z nimi piękny