Bogdzia mam pytanko- podobno Ty zamawiałaś liliowce w sklepie sadzawka.pl W jakim terminie je zamawiałaś- czy na wiosnę ? Jakie były te sadzonki i czy jesteś z nich zadowolona. Pytam bo chciałam zamówić więcej sztuk przez internet a nie mam żadnego doświadczenia. A ich oferta jest spora.
Zamawiałam w tamtym roku wiosną. Sadzonki nie są zbyt duże niestety , niektóre nie zakwitły bo były maleńkie ale za to te co zakwitły w 100% zgadzały się z tym co zamówiłam. Poniewaz cierpliwy ze mnie człowiek to bardziej cenię sobie zgodnośc gatunku niż wielkośc sadzonki. Pewnie ze lepiej by było by i duże były.Myśle że i w innych sklepach wielkośc bedzie taka sama.
Madziu dziś wiosennie popracowałam w ogrodzie , wspaniałe uczucie.Krokusy rosna jak szalone , pora brac sie za robotę, jednak jak patrzę ile jest do zrobienia to zapał mi maleje.Pozdrówka.
Tłok u mnie to był w 2011 i 2012 roku.Teraz juz wszyscy mój ogród znaja i nie budzę wielkiego zainteresowania co mi zreszta odpowiada.Pozdrówka wiosenno-styczniowe śle.
Dzięki za informacje, o tych kilometrach pamiętam tym bardziej ze u mnie zawsze zimniej niz wszędzie wokół.Dziś był fajny dzień byle tak dalej.Pozdrówka.