Bozenko, zdjecia obejrzalam, pieknie! Derenia kanadyjskiego kupilam u Piotrowskich, mala sadzonka 15 zl, od 3 lat stoi w miejscu:/ moze u Ciebie by inaczej rosl? A marzyly mi sie lany, bo fajnie wyglada
Wyślę ci, albo jakoś przy okazji dam, najwyżej więcej podrosną, bo kilka kęp mam
I mnie ten dereń zachwyca, pagodowy....ciekawe czy u mnie by dał radę, może zbliżone temperatury u mnie i w Wojsławicach.
Obejrzałam resztę relacji, cudne wszystko, tylko te kikuty ściętych rodków smutne, tak samo w Holandii robią w celu odmłodzenia.
Zapomniałam dodać, że tego lilaka dziś wywaliłam, jeszcze ciut korzeni musze wyszarpać i co teraz tam dać?
Wszystko widziałam i podziwiałam Najbardziej Wasze uśmiechnięte buziaki choć i roślinki piękne Ja myślałam że Ciebie już Rh zaskoczyć wielkością nie zdołają
Odpowiedź - jak wyżej. A co do uciążliwości- nawet mi by do głowy nie przyszło tak mysleć.
Problem jest tylko taki, że mój ogród jeszcze dużo nie pokazuje , tak, że bedziemy to musiały nadrobić gadaniem. No ale to dla mnie żaden problem, bo ja z tych gadatliwych właśnie.