Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 14:13, 19 maj 2015

Margarete napisał(a)

Uważaj Kasiu...uważaj...bo i ja to czytałam, a u mnie to szast prast, jeden telefon do ciebie i...... jedziemy ... tym bardziej że na wysokościu Żagania tuz za niemiecka granica jest do obejrzenia wielkie, piekne, stare rozarium.....
Buziam !

Pszczelarnia 14:45, 19 maj 2015

Piękne wielkie stare rosarium, gdzież ono jest za Odrą?
popcorn 14:51, 19 maj 2015

Bozenko, zdjecia obejrzalam, pieknie! Derenia kanadyjskiego kupilam u Piotrowskich, mala sadzonka 15 zl, od 3 lat stoi w miejscu:/ moze u Ciebie by inaczej rosl? A marzyly mi sie lany, bo fajnie wyglada
Milka 14:53, 19 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Przypomniało mi sie w drodze ale juz było za późno , trudno.

Wyślę ci, albo jakoś przy okazji dam, najwyżej więcej podrosną, bo kilka kęp mam
I mnie ten dereń zachwyca, pagodowy....ciekawe czy u mnie by dał radę, może zbliżone temperatury u mnie i w Wojsławicach.
Obejrzałam resztę relacji, cudne wszystko, tylko te kikuty ściętych rodków smutne, tak samo w Holandii robią w celu odmłodzenia.

Zapomniałam dodać, że tego lilaka dziś wywaliłam, jeszcze ciut korzeni musze wyszarpać i co teraz tam dać?
Pszczelarnia 14:54, 19 maj 2015

jest kilka fotek u Alinaka.
margi 15:33, 19 maj 2015

Bogdziu śliczne zdjęcia pokazujesz,mam pytanie jakie Rh polecisz przed limkami.
malgorzata_s... 16:13, 19 maj 2015

Wszystko widziałam i podziwiałam Najbardziej Wasze uśmiechnięte buziaki choć i roślinki piękne Ja myślałam że Ciebie już Rh zaskoczyć wielkością nie zdołają
Kasik 18:35, 19 maj 2015

Margarete napisał(a)

Uważaj Kasiu...uważaj...bo i ja to czytałam, a u mnie to szast prast, jeden telefon do ciebie i...... jedziemy ... tym bardziej że na wysokościu Żagania tuz za niemiecka granica jest do obejrzenia wielkie, piekne, stare rozarium.....
Buziam !

Ja tam się gości nie boję Będzie mi miło. Jak tylko zgramy się z terminem kawkę i ciacho przyszykuję no i coś jeszcze też.
Kasik 18:39, 19 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Kasiu dzięki za zaproszenie . My bardzo uciażliwe nie jesteśmy i nie wykorzystujemy zbytnio tych co nas chcą gościc , chętnie obejrzymy ogród , pogadamy i w drogę.Widzę ze Małgosia juz to czytała a w drodze od Irenki rozmawiałyśmy o tym że wybierzemy się na róze do Niemiec. Kto wie czy nie zajrzymy wcześniej niz sie spodziewaszBuziaki , na razie sie nie stresuj

Odpowiedź - jak wyżej. A co do uciążliwości- nawet mi by do głowy nie przyszło tak mysleć.

Problem jest tylko taki, że mój ogród jeszcze dużo nie pokazuje , tak, że bedziemy to musiały nadrobić gadaniem. No ale to dla mnie żaden problem, bo ja z tych gadatliwych właśnie.

AGDULA 18:49, 19 maj 2015

Bogdzia napisał(a)
I Wojsławice. Na parkingach tłumy samochodów , ludzi kilkakrotnie wiecej.Przy wejsciu Pan Dyrektor uczył pracownika przedzierac bilety, ma facet poczucie humoru

Ptrzecudnie! Choć namiastkę takiej rabaty mieć w ogrodzie! )