Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:05, 06 cze 2015

Urszulla napisał(a)
Nawet jak przekwitną można do tych zdjęć wrócić. Nie uważasz że w tym roku dzięki chłodowi dłużej kwitną Miłej niedzieli

W tym roku cos dziwnego sie z nimi dzieje bo kwitły w zupełnie innej kolejnosci niz zwykle, późno kwitnac zaczęły i dlatego jeszcze kwitna. Jeszcze całkiem sporo koloru z nich w ogrodzie.To dzisiejsze zdjecia.

Bogdzia 22:06, 06 cze 2015

Madzenka 22:08, 06 cze 2015

Ciagle u Ciebie kwitną rh, zawchycam sie nimi stale.

Bigdziu pragne odmeldować , że tegoroczny plan siedzenia na kanapie w ogrodzie wykonany. Własnie siedzę na tarasie 5 raz i ogladam zdjecia Twojego pieknego ogrodu

Ps. Irena mnei z tA hosta przeraża.... U mńie w tym roku chyba osiągnie 1,5 xqx1,5...... Musze z jej okolic inne hosty eksmitować.....
Bogdzia 22:08, 06 cze 2015

Milka napisał(a)

No jasne, za 2 lata juz taka bedzie, wyszlam cos poskubac i zwialam, pot oczy zalewa, ukrop, wszystko spalone zarem.

Za 2 lata? To od razu muszę dużo miejsca znaleźc.To teraz mam zagwozdke.
Bogdzia 22:12, 06 cze 2015

Madzenka napisał(a)
Ciagle u Ciebie kwitną rh, zawchycam sie nimi stale.

Bigdziu pragne odmeldować , że tegoroczny plan siedzenia na kanapie w ogrodzie wykonany. Własnie siedzę na tarasie 5 raz i ogladam zdjecia Twojego pieknego ogrodu

Ps. Irena mnei z tA hosta przeraża.... U mńie w tym roku chyba osiągnie 1,5 xqx1,5...... Musze z jej okolic inne hosty eksmitować.....

To miłe ze możesz tak sobie posiedziec, a nic do roboty nie masz? , bo troche to do Ciebie niepodobne?????Hosta i mnie zaczyna przerazac jak ona tak szybko ma rosnac. Jutro szukanie miejsca. Rh już sie pewnie wszystkim znudziły ale pokazuję żeby było wiadomo że jeszcze kwitna.Pozdrówka Marzenko.
Katkak 22:12, 06 cze 2015

Bożenko pokazujesz same piękności. Ten mój rododendron, któremu zdiagnozowałaś chlorozę wygląda już kepiej (tak mi się przynajmniej wydaje. Udało mi się dostać wszystkie nawozy z polecanej przez Ciebie mieszanko oprócz Pinivitu. Podlewałam go więc Biohumusem. Zechcesz go teraz zobaczyć? Może mnie się tylko wydaje, że z nim lepiej. Zaraz wrzucę u siebie zdjęcie. Pozdrawiam.
Bogdzia 22:13, 06 cze 2015

Milka napisał(a)

My tak samo, ale schodzi czasu na to podlewanie, ale co robic.

Trzy godziny we dwoje podlewaliśmy.
Bogdzia 22:14, 06 cze 2015

Katkak napisał(a)
Bożenko pokazujesz same piękności. Ten mój rododendron, któremu zdiagnozowałaś chlorozę wygląda już kepiej (tak mi się przynajmniej wydaje. Udało mi się dostać wszystkie nawozy z polecanej przez Ciebie mieszanko oprócz Pinivitu. Podlewałam go więc Biohumusem. Zechcesz go teraz zobaczyć? Może mnie się tylko wydaje, że z nim lepiej. Zaraz wrzucę u siebie zdjęcie. Pozdrawiam.

Oczywiscie ide.
Katkak 22:25, 06 cze 2015

Bożenko dzięki serdeczne, ależ się cieszę . A czy jeszcze w sprawie mojego malutkiego buczka mogę zawrócić Ci głowę? Ma taki biały, korzuchowaty nalot. Nie wiem czy to mączniak, czy coś innego. Miałam Target Natural (przeciw mączniakowi i chorobom grzybowym) i tym go psiknęłam. Ale może to coś innego i czym innym powinnam?
ewsyg 22:26, 06 cze 2015

Bożenko, i znowu przeniosłam się do zaczarowanej krainy. Jak dobrze, że Ty tu jesteś i pokazujesz nam swój ogród. Szkoda, że rodki przekwitną