Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:48, 14 lip 2015

Iwk4 napisał(a)
Bogdziu, tak się zastanawiam nad twoją popularnością i cały czas przychodzi mi na myśl przygoda Małej Mi z listonoszem. Ciekawe, czy do ciebie też listonosz by trafił z przesyłką podpisaną "Rododendronowy ogród? " bez dokładnego adresu? Pewnie tak. Ot. Moc popularności

Nie lubię byc w centrum uwagi , nigdy nie lubiłam .
Bogdzia 20:50, 14 lip 2015

rozark napisał(a)

ten wpadł mi w oko i tam siedzi

czy twój zawilec się przyjął?

Jak bedziesz grzeczna to moze dostaniesz ale dopiero jak bedę dzielic.Jestes blisko więc nie ma problemu.Za wczesnie mówic o tym czy sie przyjąl , w przyszlym roku się okaze , teraz to nawet w wazonie by był jeszcze ładny co przecież nie znaczy ze sie przyjał.
Bogdzia 20:52, 14 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)
Foto zrobione przez Gosię jest rewelacyjne To jesteś całą TY

I powiem Ci że wyglądasz coraz młodziej, chudziej i kwitnąco
Wiem, wiem nie lubisz takich gadek...ale musiałam to napisać

Wiem wyglądam coraz młodziej i chudziej i kwitnąco i nawet wiem dlaczego a mianowicie dlatego ze w moim wieku człowiek dziecinnieje i pewnie to się ze mną dziejeBuziaki.
Bogdzia 20:53, 14 lip 2015

eliza3 napisał(a)
Bożenko, miło Cię zobaczyć taką uśmiechniętą chociażby na zdjęciach Miałam przyjechać z Kindzią, niestety nie udało się, ale z przyjemnością obejrzałam Wasze relacje i czekam na na następną okazję spotkania, może się uda

No własnie gdzies mi się obiło ze mialas byc i nawet sie rozglądałam za Tobą. Elizka nie martw sie spotkań bedzie jeszcze na pęczki.Buziaki.
chelll 22:34, 14 lip 2015

Dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź. Rzeczywiście dopiero teraz zwróciłam uwagę na to, że ten chory rh niewiele urósł. Inne mają nawet i 10 cm przyrostów! Wszystkie sadzone były w tym roku wiosną. Ten jest zbyt głeboko posadzony, to wiem na pewno. KOrę odsunęłam spod gałązek, bo na poczatku szczelenie otulała korzenie. Usunę jej więcej, jeśli to za mało. W upały podlewałam i chroniłam przed słońcem. Kurde, ale sypnęłam nawozem pod koniec czerwca Myślałam , że trzeba..., że będzie im lepiej...
No nic, jesli nie trzeba pryskać, tylko czekać i usuwać błędy początkującego ogrodnika, to tak zrobię. Mam nadzieję, że zakwitną ponownie. Byłaby to namiastka Pani ogrodu, o którym marzę Te kwitnaące łany rhów u Pani motywują do starań. Po pierwszej wizycie w Pani ogrodzie kupiłam te krzewy Teraz walczę. Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam!
Kindzia 22:43, 14 lip 2015

Bogdziu, zobacz jak mi świeżok Edelwaiss ładnie rośnie, mechato

Buziak na dobranoc
viva 23:35, 14 lip 2015

Bogdziu, oglądałam zdjęcia ze spotkania i widać było na każdym z nich Twoją radosną buźkę Szkoda, że nie mogłam tam być z Wami.
Zakupy pewnie upchasz, wystarczy tylko pochodzić po ogrodzie
barbara_kraj... 23:41, 14 lip 2015

Iwk4 napisał(a)

Jak siostry tu wyglądacie.
Mala_Mi 23:43, 14 lip 2015

Radość dziecka rzecz bezcenna.... dlaczego nie mieć jaj na starość ???
Margarete 00:33, 15 lip 2015

eee_taam napisał(a)
Bogdziu strasznie miło było cię spotkać osobiście .....bo znałam cie tylko z telewizji

Pozdrawiam

VIP ani chybi VIP ...jak to fajnie brzmi ...znalam cię tylko z telewizji...

Cudny masz ten busz liliowcowy u mnie busz z liści jest ale kwiatów malo, może za mlode albo za mało słońca