Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

an_tre 23:11, 13 lip 2015

Bożenko to już nie wstawię fotek fajnie było móc choć chwilkę porozmawiać jak ktoś powiedział, że ogrom ludzi nie pozwolił na dłuższe pogaduchy, ale i tak było fajnie
pozdrówka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Welka 23:58, 13 lip 2015

an_tre napisał(a)
Bożenko fajnie, że mogłyśsmy się znowu spotkać, szkoda tylko że tak mało było czasu na pogaduchy.

Mogłabym napisać dokładnie to samo co Ania, za krótkie ten nasze spotkania
Buziaki
Nikita 07:08, 14 lip 2015

Bogdziu będę dzisiaj u mojej pani trawkowej, żeby coś kupić (wiesz dla kogo...), będę do ciebie dzwoniła, bo nie wiem czy "zakręcić się" przy bylinach, krzaczkach czy raczej przy drzewkach.

W ogóle dzięki za pamięć...fajnie, że do mnie zadzwoniłaś...cieszę się bardzo!!!
Bogdzia 08:00, 14 lip 2015

Nikita napisał(a)
Bogdziu będę dzisiaj u mojej pani trawkowej, żeby coś kupić (wiesz dla kogo...), będę do ciebie dzwoniła, bo nie wiem czy "zakręcić się" przy bylinach, krzaczkach czy raczej przy drzewkach.

W ogóle dzięki za pamięć...fajnie, że do mnie zadzwoniłaś...cieszę się bardzo!!!

Dzwoń ale nie wiem na ile pomogę. Jedzie z nami jeszcze Ela, bedzie super.
Bogdzia 08:01, 14 lip 2015

Welka napisał(a)

Mogłabym napisać dokładnie to samo co Ania, za krótkie ten nasze spotkania
Buziaki

Trzeba liczyc na nastepne.Ana-Art odkryła ze powinny byc spotkania w ogrodach gdzie jest malo do ogladania i wtedy byłby czas na pogadanie, pewnie ma racje.
Bogdzia 08:02, 14 lip 2015

an_tre napisał(a)
Bożenko to już nie wstawię fotek fajnie było móc choć chwilkę porozmawiać jak ktoś powiedział, że ogrom ludzi nie pozwolił na dłuższe pogaduchy, ale i tak było fajnie
pozdrówka

Aniu ja tez sie cieszę. I oczywiscie liczę na to że bedą następne spotkania z naszym udziałem.
Bogdzia 08:02, 14 lip 2015

chelll napisał(a)

Dziękuję za odpowiedź. Ponieważ dopiero teraz tutaj zajrzałam, zdjęcia zrobię jutro. Byłoby wspaniale, gdyby to tylko było przypalenie. Obawiam się jednak, że to nie słońce, bo akurat ten jest najbardziej w cieniu. Pozostałe chroniłam parasolami przeciwsłonecznymi w upały . Odezwę się jutro. POzdrawiam!

No to jak tak dbalas to pewnie cos innego , Poczekam na zdjęcie.
Bogdzia 08:05, 14 lip 2015

Dzidka napisał(a)

Mogę tylko podpisać się pod tymi słowami i żałować, że nie mogłam tam być.

No cóz powiem że rzeczywiscie żałuj , było super ale stanowczo za krótko . Ogród i szkólka przesliczne , to trzeba zobaczyc. Tak dużych i zdrowych roslin ja jeszcze nigdzie nie widziałam a ceny jak wszedzie za małe doniczki a nawet niższe bo mialysmy zniżke dla Ogrodowiska.Pozdrówka.
09:57, 14 lip 2015
Bogdzia napisał(a)

Trzeba liczyc na nastepne.Ana-Art odkryła ze powinny byc spotkania w ogrodach gdzie jest malo do ogladania i wtedy byłby czas na pogadanie, pewnie ma racje.

i jest w tym duzo prawdy ja byłam pierwszy raz, wszyscy dla mnie nowi - i jeszcze ogród duży tez pierwszy raz tam byłam...no nie wiedziałam na co patrzeć...i tylko słuchałam co ludzie mówią ...bo tak duzo sie działo
Bogdzia 10:16, 14 lip 2015

eee_taam napisał(a)

i jest w tym duzo prawdy ja byłam pierwszy raz, wszyscy dla mnie nowi - i jeszcze ogród duży tez pierwszy raz tam byłam...no nie wiedziałam na co patrzeć...i tylko słuchałam co ludzie mówią ...bo tak duzo sie działo

Pierwsze koty za płoty , następnym razem juz będziesz miała sporo starych znajomych