Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 13:43, 31 gru 2015

an_tre napisał(a)
Życzę Ci pozytywnych wrażeń w Nowym Roku, zdrówka i poczucia humoru a na dziś szampańskiej zabawy

Aniu szampańska zabawa to juz nie dla mnie, ciszy i spokoju raczej mi potrzeba i wczesnej wiosny
an_tre 14:07, 31 gru 2015

Bogdzia napisał(a)

Aniu szampańska zabawa to juz nie dla mnie, ciszy i spokoju raczej mi potrzeba i wczesnej wiosny
Ale raz do roku można zaszaleć albo chociaż pomarzyć...
też tak mam już wolę spokój i ciszę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
zawitka 14:29, 31 gru 2015

Bożenko --- Twój rajski ogród i zdjęcia z niego można oglądać non stop Dziękuję za życzenia również życzę zdrowia spokoju i szybciutkiej słonecznej i chyba trochę mokrej wiosny
Kasya 14:46, 31 gru 2015

Bogdzia napisał(a)

Jeszcze raz wszystkiego najlepszeo w Nowym Roku, a sobie życzę więcej opadów bo jak sprawdziłam w zapiskach to w tym roku przez 5 miesiecy upałów od 1 kwietnia do ostatniego sierpnia spadło u mnie tylko dwa litry na metr kwadratowy deszczu , nigdy więcej takiego roku.

Muszę zacytowac to zdjęcie ze wszystkimi kolorami tęczy
Co to za rh centralnie z tylu?
Na pogodę Juz boje się zaglądać bo co zajrze to coraz niższa temp w poniedziałek w nocy...
Ale jak ustapia duże mrozy to powinno dopadac trochę śniegu
Oprócz tego co sobie zyczysz dodam jeszcze życzenia wielu skrzydlatych gości bo lubię ich u ciebie oglądać
hanka_andrus 15:16, 31 gru 2015

Zdjęcia nie cytuję, ale to "ognisko" pod ciemnym klonem! Powalające! Dziękuję! TY jedna natychmiast prośby spełniasz, a Nowy Rok? Wcale niekoniecznie. Zaglądam jeszcze mikołajkowo.
Urszulla 16:08, 31 gru 2015

I tego nam Bogdziu brakowało też mi się wiosna marzy więc życzę nam szybkiej i radosnej wiosny w Nowym Roku
a teraz zastanawiam się czy będą na forum nocne pogaduszki staro-noworoczne.
Milka 16:15, 31 gru 2015

I mnie juz teskno za wiosna, chyba sie zmeczylam tymi wolnymi dniami i swietami, a robota w ogrodzie nigdy, niech nam sie dobrze dzieje w 2016 buziaki
Bogdzia 17:10, 31 gru 2015

an_tre napisał(a)
Ale raz do roku można zaszaleć albo chociaż pomarzyć...
też tak mam już wolę spokój i ciszę

Moje szaleństwa to ogrodowiskowe wyjazdyrówniez zagraniczne, innych szaleństw juz mi sie nie chce.Macham Aniu.
Bogdzia 17:11, 31 gru 2015

zawitka napisał(a)
Bożenko --- Twój rajski ogród i zdjęcia z niego można oglądać non stop Dziękuję za życzenia również życzę zdrowia spokoju i szybciutkiej słonecznej i chyba trochę mokrej wiosny

Te zdjęcia robiła Anitka -Anipla wiec je pokazuję bo moimi juz zanudzac nie chcę.
Bogdzia 17:15, 31 gru 2015

Kasya napisał(a)

Muszę zacytowac to zdjęcie ze wszystkimi kolorami tęczy
Co to za rh centralnie z tylu?
Na pogodę Juz boje się zaglądać bo co zajrze to coraz niższa temp w poniedziałek w nocy...
Ale jak ustapia duże mrozy to powinno dopadac trochę śniegu
Oprócz tego co sobie zyczysz dodam jeszcze życzenia wielu skrzydlatych gości bo lubię ich u ciebie oglądać

Kasiu ten lekko fioletowy to Album Novum w poczatkowej fazie rozwoju, potem bieleje.Skrzydlatych gosci nie brakuje ale zdjec mało robię bo ptaki stale te same. To dzisiejsze zdjecia