Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 07:27, 10 kwi 2016

Olili napisał(a)
Bogdziu

Przyszłam podziękować za zaproszenie i przywitać się oficjalnie w Twoim wątku
Jak będę "na chodzie " to na spotkanie się wybiorę.Bliżej tego terminu będę się kontaktować.
Oszczędzaj oczy i nie odpisuj na mój wpis,ślę buziaka.

Zapraszam.
Bogdzia 07:28, 10 kwi 2016

yolka napisał(a)

Sprawiedliwości nie ma, wiosna przychodzi pierwsza, zimy często brak i na dodatek pada kiedy trzeba, mus zmienić lokalizację

Jola ja mam takie same myśli . Wczoraj pojechałam 2,5 km ode mnie , kałuże na drodze ze przejechac trudno żeby ludzi nie ochlapac a u mnie nic.
Bogdzia 07:30, 10 kwi 2016

Kasik napisał(a)
Bożenko- chyba jeszcze jedna Ogrodniczka magnolkę posadzi: Jutro jedziemy na chrzciny do Wrocławia i jak tylko wejdzie do bagażnika, bo piątka nas się wybiera, to i w Milkowie zachwycać będzie

Piekna jest Pirueetka wiec sie nie dziwię ze Irenka ja chce. U mniej ciepło i zacisznie bedzie cudna.
paniprzyroda 07:31, 10 kwi 2016

Podczytuję bez logowania, ale dziś pora się odezwać, bo się stęskniłam U mnie wczoraj też tylko mżyło, pod trawkami sucho, to i pod rodkami tym bardziej. Psiząb od Ciebie wystawił różowawe pączki
Bogdzia 07:35, 10 kwi 2016

Margarete napisał(a)
U ciebie tylko mżyło? Naprawdę?
U mnie lało mocno cały dzień. Pies nie chciał rano wyjść na taki deszcz. Ja byłam po kompost w oczyszczalni i jak go rozładowywałam to przemokłam bardzo.
Cały mój plan ogrodowych prac się wali...nie mam kiedy pracować w ogrodzie w tygodniu bo późno wracam a w weekend deszcz....ja wiem że deszcz potrzebny ale mogło by padać w nocy a w dzień była by szansa na ogródkowanie....

Ja mam pod 3m daszkiem wiadro na wodę i nim zawsze mierze ile spadło to przez całą poprzednia noc i dzień wczorajszy było tylko 4 litry czyli troszke ponad 1 litr na metr kwadratowy , co to jest, prawie nic ale własnie wszedł mój m i mówi że wiadro po nocy niemal pełne wiec w nocy jednak trochę padało. Ucieszyłam sie , ale jak u Ciebie cały dzień padało to więcej tej wody spadło.Wczoraj w Justynowie kałuże wielkie były a u mnie sucha droga.
Bogdzia 07:37, 10 kwi 2016

paniprzyroda napisał(a)
Podczytuję bez logowania, ale dziś pora się odezwać, bo się stęskniłam U mnie wczoraj też tylko mżyło, pod trawkami sucho, to i pod rodkami tym bardziej. Psiząb od Ciebie wystawił różowawe pączki

Wczoraj miałam Cię o niego zapytac czu rosnie ale wogóle posty nie wchodziły m nawet zdjęcie zrobiłam żebys liscie rozpoznała . On kwitnie na żólto.

Bogdzia 07:38, 10 kwi 2016

Ide na Maję , jeszcze śniadanko do ogladania.
paniprzyroda 07:42, 10 kwi 2016

Bogdziu, oznakowany i wsadzony razem z doniczką, bo bałam się, że nornice mi go zeżrą, kwiatki jeszcze się nie otworzyły, więc ten różowy może być złudny. Ale się cieszę, że mam
Kasya 07:54, 10 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)
Ide na Maję , jeszcze śniadanko do ogladania.

Tez zasiadlam przed tv

U mnie łało całą noc
Bogdzia 08:40, 10 kwi 2016

paniprzyroda napisał(a)
Bogdziu, oznakowany i wsadzony razem z doniczką, bo bałam się, że nornice mi go zeżrą, kwiatki jeszcze się nie otworzyły, więc ten różowy może być złudny. Ale się cieszę, że mam

One się dobrze rozmnazaja wiec bedzie coraz więcej.