Bogdziu kwitnie Ci już jakaś magnolia? u mnie sangwinarie dopiero wychodzą i jak na razie 2 trillium mają listki aha mam dereń Kousa ale w tamtym roku cosik słabo mi kwitł może potrzebuje czasu żeby się rozbuchać pozdrówka
Co ogrodnik to inne zdanie, i dobrze
Bozenko ale mi bylo szkoda tych pakow kwiatowych, no naprawde...Ale sprobowalam i zobacze , przekonam sie czy to prawda
Na razie żadna magnolia nie kwitnie. Alexandrina ma duże pęknięte pąki ale jeszcze nie kwitnie a inne nie wyszły z otoczek.Dereń na pewno musi sie dobrze ukorzenic i dopiero pokaze co potrafi.
Kasiu bardzo sie z rodka cieszę bo nie jest z nim łatwo , to jeden z trudniejszych. Alexandrina to chyba najbardziej popularna magnolia ale lubie ją bo ma duze kwiaty i duża rosnie. Myśle ze zachwycac będzie mnie równiez Balerina bo to ślicznotka no i oczywiscie Laura.Własciwie to wszystkie piękne ale nie lubie tych tóre kwitna jak mają liscie bo kwiatów nie widac.
Kasiu pada u mnie ale jak na razie mało bo tylko 1,5litra na m kwadratowy spadło , taka mżawka od czasu do czasu.
Podziwiam że się potrafiłas zdecydowac na oberwanie.Sądzac po rh i azaliach jest to prawda , nie ma porównania miedzy tymi które sie obrywa a tymi ktore nie.
Dwa lata temu byłysmy a w tym roku chyba nie bedziemy bo nic dziewczyny nie planuja. Bardzo duzo wyjazdów mamy w tym roku w planach i pewnie dlatego juz o Piotrkowie cisza a pewnie i dlatego ze Anita się nie odzywa.