Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

yolka 17:03, 02 maj 2016

Bogdzia napisał(a)

Mam nadzieję ze fotografkę najbardziej)W nagrodę dla Ciebie trzy zdjecia.

Pewnie, że najbardziej fotografkę, aparacik też super - widać po portretach kwiatów.

Teraz czekam na zdjęcia mrówek ...
Kasik 17:34, 02 maj 2016

Bogdzia napisał(a)

Kasiu do Ciebie też zajrzymy , juz plany sa . Aparat juz mi się podoba,dogadalismy się, zrozumiał o co mi chodzi i robi tak jak ja chcę, inteligentna maszynaBuziaki.

A to miło, że Pomyślałyście o nas Tylko dajcie znać kiedy, żebyśmy byli w domku. Tak troszkę wcześniej. Już się cieszę
Mala_Mi 20:20, 02 maj 2016

Fotki ze spotkania w klimatycznym miejscu, z taka ilością smakołyków, ze nie wiedziałam czy patrzeć na piękne dziewczyny czy na piękne jedzonko

Aparat czytam, że rozkminiłaś Fotki piękne. Opłacała się zmiana. Mi żadna zmiana nie pomoże, bo ja robię i tak zawsze z automatu.. nigdy nie mam czasu ani silnej woli przeczytać instrukcji

Kaczki mi też przylatują codziennie.. i gniazdo robi sroka.. chociaż to szkodnik to nie mam sumienia jej przegonić. Leżymy z niej ze śmiechu... Do budowy ściąga gałęzie o metrowej długości.. jak leci z tym to odpoczynki robi co drzewo.. ależ jest to walka na śmieć i życie.. Dramatyczne to , ale też i śmieszne.. co któryś raz gubi zdobycz.. Brzozę moją równo oskubuje z gałęzi..

A tak wogle to bolą mnie oczy, albo zapalenie spojówek, albo jęczmień ,albo to i to.. oszczędzam oczy do pracy, dlatego mało zaglądam
Bogdzia 21:25, 02 maj 2016

Kindzia napisał(a)
Rewelacyjne spotkanie, mile spędzony czas, piękne zdjęcia...czego chcieć więcej?

Pozdrawiam wszystkich

Macham Kasiu, padam ze zmeczenia.
Bogdzia 21:32, 02 maj 2016

Luki napisał(a)
Bogdziu kolejne przemiłe spotkanie Z aparatem też jednak się polubiłaś i słusznie bo zdjęcia są świetne, a te szybkie serie prawdopodobnie da się spowolnić o połowę

Chyba nie dadzą bo mam tylko dwa do wyboru albo seria albo pojedyncze , no chyba ze w innym miejscu menu cos jeszcze jest. Dzis próbowałam robic nim filmiki i znów jestem na etapie zrezygnowania z niego, wprawdzie filmy robi fajne ale by go włączyc i wyłaczyc to juz zdrowie trzeba stracic. Na zakrecie obudowy maleńki guziczek nie jest wyczuwalny podczas filmowania i aby aparat wyłączyc trzeba oderwac od oczu i szukac guzika który trudno się wciska. strasznie marnie to wymyślili, bardzo mi sie nie podoba i kto wie czy nie przesądzi o losach aparatu.
Bogdzia 21:33, 02 maj 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Witam, dziewczyny przepraszam, że dopiero dziś odpisuje ale lepiej późno niż wcale, jak już Bogdzia wspomniała było to moje pierwsze spotkanie z grupą łódzką powiem krótko zostaje na 100%, jesteście super zgranym zespołem, przyjęłyście mnie fachowo jestem z wami. Każdej z was przesyłam wielkie buziaki i do zobaczenia. Dziękuję za wszystko.

Dobrze ze sie znalazłas bo juz myślałam że ci sie z nami nie podobało
Bogdzia 21:34, 02 maj 2016

AGDULA napisał(a)
Fajne spotkanie miałyście i miejsce bardzo bardzo klimatyczne pozdrawiam

Rzeczywiscie tak było.Macham.
Bogdzia 21:35, 02 maj 2016

Sebek napisał(a)

Ale Wam fajnie!

Sebek typowy facet , wybrał zdjecia z jedzeniem. Macham Sebus.
Bogdzia 21:41, 02 maj 2016

yolka napisał(a)

Pewnie, że najbardziej fotografkę, aparacik też super - widać po portretach kwiatów.

Teraz czekam na zdjęcia mrówek ...

Mrówek nie mam ale dzis znalazłam ptasie jajko rozbite, pewnie sójki ukradły albo sroki i nawet nie zjadły i tak włsnie sie dzieje z tym ich złodziejskim procederem , ptaszka nie bedzie a one nadal głodne i dalej szukaja i niszczą.

Bogdzia 21:42, 02 maj 2016

Kasik napisał(a)

A to miło, że Pomyślałyście o nas Tylko dajcie znać kiedy, żebyśmy byli w domku. Tak troszkę wcześniej. Już się cieszę

Kasiu bez zawiadomienia wcześniejszego na pewno nie przyjedziemy bo my nie Sanepid.